Events

Opening kantoorpand

PB tec is al meer dan 25 jaar een begrip in de (inter)nationale tuinbouwsector. Op 23 september 2019 is PB tec verhuisd naar een nieuw pand. Dit splinternieuwe pand met een prominente plek langs de A20 in Maasdijk beschikt over een hypermoderne productiehal, ruime kantoren, een sportcentrum, comfortabele rustplekken en veel groen. Een grote stap voor PB tec, want de nieuwe locatie biedt de mogelijkheid om binnen vijf jaar hun capaciteit verder te verdubbelen. Iets om trots op te zijn, dus dat moest gevierd worden!

Opening kantoorpand

De vraag

De vraag van Koen Brabander en Richard Schmit was helder; bedenk de creatieve invulling voor de viering van het nieuwe pand middels een grootse opening voor 350 medewerkers en relaties. Het feest is pas echt geslaagd als de aanwezigen het volgende zeggen: (1) dit is het beste feest wat ik in tijden heb gehad en (2) PB tec is dé innovatiepartner binnen de (glas)tuinbouw.

Met een passende opening van het nieuwe pand wilde PB tec hun trots uitspreken en delen met medewerkers, leveranciers, klanten, familie en vrienden. Trots op het nieuwe pand, trots op de enorme groei die PB tec de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Trots op de medewerkers die deze prestaties met elkaar gerealiseerd hebben. Trots op de partnerships met leveranciers en trouwe klanten.

Advies

Een Grand Opening met een ijzersterk concept waarbij iedereen een VIP gevoel moet ervaren. “Built for the Future” werd de rode draad, waarbij we het DNA van het bedrijf combineerden met de ambities voor de toekomst. PB tec heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en het nieuwe pand is hier een letterlijke vertaling van. De opening moest echt een feest worden, een moment om met elkaar te proosten op de resultaten. Resultaten die ze zonder alle genodigden niet hadden kunnen realiseren.

Met welk breder doel? Op het moment dat hier echt over gesproken wordt, wordt de directe link gelegd met ‘de beste zijn’ en innovatie. Zo creëren we bij iedereen het gevoel: daar wil je toch werken?

Resultaat

Zaterdag 7 maart was het zover; de Grand Opening! De avond werd geopend door de broers Paul en Koen Brabander waarbij Paul de genodigden met mooie anekdotes meenam terug in de tijd: van 1987 tot en met 2020. Van het slijpen van ski’s in een oude tuinschuur tot het hightech nieuwe pand gevestigd in Maasdijk, met drie internationale kantoren. Built for the future.

De productiehal was voor één avond omgetoverd tot prachtige eventlocatie, waar alle gasten compleet in de watten werden gelegd. Met special act Chef’Special én als verrassing een bruine kroeg die om 00.00 uur geopend werd, was de avond echt compleet. En of er over nagepraat werd? Geen twijfel over mogelijk!