Events

80-jarig jubileum

Anthura is een begrip in de Nederlandse tuinbouw, met een indrukwekkende historie die teruggaat tot 1938 en een innovatieve blik op de toekomst. Aan ons de eervolle taak om op een passende manier invulling te geven aan het 80-jarige jubileum van de anthurium- en orchidee-specialist. Op 1 juni organiseerde Anthura haar jaarlijkse relatiedag voor klanten, waar Koning Willem-Alexander op bezoek kwam om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Onder leiding van Matthijs van Nieuwkerk werden diverse tafelgesprekken gehouden over Anthura en de toekomst. Hoe kunnen we zo’n bijzonder event evenaren? Met een spectaculair meerdaags event, zoals alleen onze durfals dat kunnen organiseren… en dat kwam er!

80-jarig jubileum

De vraag

Een groots feest, met een creatieve invulling, dat van start tot eind 200% klopte en aansloot bij de toekomstvisie die het bedrijf heeft. Dat was de ultieme wens van Anthura. Geen blinkende toestanden en een hoop poespas, maar een oprecht, warm en gezellig event met een krachtige boodschap. Met aandacht voor de medewerkers, hun gezinnen en alle andere (zaken)relaties van Anthura. Want goede relaties worden bij Anthura op waarde geschat en gekoesterd.

Advies

Verschillende doelgroepen vragen om een verschillende benadering. We adviseerden het event op te splitsen in een jubileumfeest en familiedag, om écht oog te hebben voor de persoonlijke behoefte van de aanwezigen. In de denk-fase zijn we nauw opgetrokken met het team van Anthura, als sparringpartner, om samen tot het beste resultaat te komen. Het team van Anthura droeg het thema ‘Add a little confetti to each day’ aan, dat we vervolgens samen uitwerkten naar een jubileumfeest en familiedag. Het doel: een gevoel van trots, kwaliteit en toekomstbestendigheid meegeven aan alle aanwezigen. Een saamhorig event, met een blik op de toekomst!

Resultaat

Het resultaat? Twee spectaculaire events! Een jubileumfeest voor alle vaste medewerkers, uitzendkrachten, persoonlijke relaties, medewerkers van buitenlandse vestigingen, pensionado’s, leveranciers en klanten. Groots aangepakt en aangekleed, letterlijk, in een eventruimte van maar liefst 1.100m2, waar onze durfals een week lang hebben opgebouwd. Het was een prachtige avond met Anthura-hostessen, heerlijke catering, gepersonaliseerde fotobooths en knallend entertainment. Zo werd de avond geopend door Victor Mids, trad Maan op en als surprise-act niemand minder dan OG3NE!

De familiedag was speciaal voor alle vaste medewerkers en uitzendkrachten met hun familie en vrienden. Zij kregen een unieke rondleiding door de indrukwekkende productielocatie van Anthura. Uniek, omdat deze locatie normaal hermetisch afgesloten is voor buitenstaanders. De aanwezigen kregen speciale pakken aan en mochten stiekem even binnen gluren.