Ga direct naar de inhoud.

Uniglobe Westland Business Travel

Voor het jubileum van Uniglobe bedacht Arling het concept 'Werelds!'. Van Save the Date tot menukaartjes op tafel tijdens het event, alles was in lijn met het concept. Zelfs de locatie van het event was werelds! Woensdag 1 juni 2016 vond het jubileumevent van Uniglobe Westland Business Travel plaats in Brasserie Waalhaven met een bijzonder uitzicht op het vertrekkend en landend vliegverkeer in Rotterdam. Een geslaagd event, waar met veel plezier op wordt teruggekeken!

Een impressie

Bedrijfsjubileum

Arling stak eind eind vorig jaar de koppen bij elkaar met Uniglobe Westland Business Travel om een gave invulling te bedenken voor het jubilerende bedrijf. We bedachten we het concept 'Werelds!' uiteraard geheel in lijn met de branche waarin Uniglobe Westland Business Travel opereert. Er werd een jubileumlogo gemaakt wat gebruikt werd in alle communicatie rondom het jubileum en het event. 

Aan het begin van dit jubilerende jaar stuurden we de Save the Date, in de vorm van een fles Cava geheel in het wereldse thema opgemaakt. De gasten werden verrast met deze heerlijke bubbels en het jubileumjaar kon knallend beginnen. Naast de Save the Date werd er een digitale uitnodiging gestuurd en kon men zich aanmelden voor het event via de speciale eventwebsite.

Woensdag 1 juni was het dan zover! Uniglobe Westland Business Travel bestond op de kop af 10 jaar! Vanaf 16.00 uur werden de gasten verwelkomd in Brasserie Waalhaven te Rotterdam. Een perfecte locatie passend bij het bedrijf en thema, omdat de brasserie uitkijkt op de landings- en vertrekbanen van Rotterdam - The Hague Airport! 

De gasten werden ontvangen door twee twee ludieke stewardessen, die het officiële gedeelte ook op komische manier aan elkaar praatten. Na het ontvangst ontvingen de gasten een heerlijk glaasje prosecco en konden zij op de foto voor de Uniglobe 10 jaar fotowand. Tijdens het event werd een walking dinner uitgeserveerd met overheerlijke gerechten in allerlei wereldse smaken! Naast de wereldse gerechten van Brasserie Waalhaven, entertainde Meisjes met Smaak de gasten met sushi, Peking eend en Pata Negra ham, live gesneden van de poot! 

De middag werd muzikaal ondersteund door Kees Toets en het Trio Roept U Maar! Een geslaagde middag waar met veel plezier op teruggegeken wordt!