Ga direct naar de inhoud.

Terra Natura International

Voor Terra Natura International hebben wij, na het winnen van een pitch, een spectaculair jubileumevent georganiseerd ter ere van het 10-jarig jubileum! Op zaterdag 16 mei ging het dak van de Oude Kerk in Naaldwijk eraf!

Een impressie

Bedrijfsjubileum

Onder het thema Club TNIght gingen 300 gasten uit hun dak tijdens de optredens van Sharon Doorson en Sandra van Nieuwland. De genodigden van Club TNIght zijn voorafgaand aan het event op diverse manieren getriggerd. Een save the date in de vorm van een Cavaflesje, een speciaal ontworpen eventwebsite, veelbelovende e-mails, diverse sms-reminders en een gepersonaliseerd VIP-ticket per post.

De avond werd muzikaal vormgegeven door DJ Charles, aangevuld met een vocaliste, saxofonist en percussionist. Als eerste surprise-act bracht Sandra van Nieuwland live haar hits ten gehore. Daarna volgde de officiële opening met een sierlijke tissue-act. Als tweede verrassing betrad Sharon Doorson inclusief live-band het podium. De avond werd afgesloten met een finale van DJ Charles, alle support-acts en danseressen.

Naast de spectaculaire muziek en de lasershow was ook de culinaire invulling tot in de puntjes verzorgd. Er was een cocktailbar, Piaggio met Barista, Sushi-, Sashimi-, Carcutterie-, en Garnalenmeisjes, een walking diner met front cooking en een late night snack in de vorm van een puntzak verse friet met mayonaise. De gasten kwamen niets te kort op dit spectaculaire event!

Showreel

Ter ere van het 10-jarig jubileum van TNI heeft Arling een groots evenement georganiseerd. De unieke locatie, een magische kerk, was pas het begin van Club TNIght. De spectaculaire aankleding, smakelijke culinaire invulling en muzikaal entertainment maakte de avond compleet. Bekijk de showreel van dit evenement hier! Meer lezen over dit evenement? Klik hierboven op Bedrijfsjublieum!