Ga direct naar de inhoud.

Richard & Patricia

Aan bijzondere opdrachten geen gebrek bij Arling. Die voor vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2012 was echter wel heel apart: het huwelijk van onze 'eigen' Patricia Verbakel.

Een impressie

Ceremoniemeester

Zeker onze ‘eigen’ Patricia weet hoe belangrijk het is als je tijdens een huwelijksdag of een ander belangrijk event in de privésfeer de organisatie compleet uit handen kunt geven. Daarom was Arling tijdens het huwelijk actief om vóór en achter de schermen het bruidspaar alles uit handen te nemen. Op de mooiste dag van de lente vond eerst het burgerlijk huwelijk plaats in De Hofboerderij te Wateringen waar de Burgemeester van het Westland Ries en Sies voor de wet aan elkaar verbond. Bruidspaar en gasten werden vervolgens in een stoet van authentieke Volkswagenbusjes naar de Sint Jan de Doper in Wateringen gebracht waar het kerkelijk huwelijk werd voltrokken. De borrel was aansluitend aan de Dorpskade 31 in Wateringen, in een schitterend omgebouwde bedrijfshal. Hierna genoten de directe naasten van een intiem diner in de woonkamer van Patricia en Richard: een complete verassing voor de gasten. 

De tweede dag was het tijd voor het grote feest! Het bedrijfspand waar de vorige dag de borrel plaatsvond, was omgetoverd in drie opeenvolgende feestlocaties. De avond werd geopend met een compilatie van de vorige dag die op een wand van witte dozen werd getoond. Optredens waren er onder andere van Valium en Joost Marsman waarna het tijd was om de tweede zaal te openen. Richard en Patricia knalden met één van de Mini's van Arling door de muur van kartonnen dozen met de Deurzakkers in de kofferbak waarna het feest kon beginnen op een heuse discovloer. Na deze polonaise ging het feest door tot in de late uurtjes onder leiding van Dj Dylan Otto, met zangeres Frankie McCoy en saxofonist Marco. Het bruidspaar sloot het feest vroeg in de morgen af in een gezellig bruin café in de derde zaal. Arling heeft uiteraard de totale organisatie en de rol van ceremoniemeester van dit droomhuwelijk op zich genomen. Bezoek hier ook de website van het huwelijk van Patricia Verbakel met Richard Verbeek.