Ga direct naar de inhoud.

Rabobank

Op maandag 7 december waren 500 leden van Rabobank Zuid-Holland Midden uitgenodigd voor de Ledenontmoetingsavond. Een bijeenkomst met het thema ‘De Kracht van Innovatie’ die Arling van A tot Z voor hen heeft georganiseerd. Voor de Rabobank Trend Fair en het Black & White personeelsfeest schakelde Rabobank Westland Arling in om de totale organisatie en conceptontwikkeling voor onze rekening te nemen.

Een impressie

Ledenontmoetingsavond - Rabobank Zuid-Holland Midden

Op maandag 7 december waren 500 leden van Rabobank Zuid-Holland Midden uitgenodigd voor de Ledenontmoetingsavond in Theater De Veste te Delft. Een bijeenkomst met het thema ‘De Kracht van Innovatie’ die Arling van A tot Z voor hen heeft georganiseerd.

Een Ledenontmoetingsavond met innovatie als speerpunt zorgt voor veel animo, om 19.00 uur stroomde dan ook de eerste van 500 gasten binnen in Theater De Veste. Directievoorzitter Marco Hofland van Rabobank Zuid-Holland Midden opende om 20.00 uur het programma met de actuele ontwikkelingen bij Rabobank waarna dagvoorzitter Pauline de Wilde het podium betrad. Zij ging met Fabian van der Horst, directeur Bedrijven, en Hessel Jongebreur, YES!Delft, in gesprek over innovaties in de regio.

De jonge ondernemers Jan Portheine van KarTent en Sander Verseput van Chainels namen ook deel aan het gesprek waardoor alle influencers in de keten op het podium vertegenwoordigd waren. Gastspreker tijdens de Ledenontmoetingsavond van Rabobank Zuid-Holland Midden was Danny Mekić, ondernemer, technologie-expert en oprichter en directeur van NewTeam.

In zijn presentatie ging Danny in op de invloed van innovatie op mens en maatschappij en blikte hij terug op de ontwikkeling van innovaties in de geschiedenis. Ook besteedde hij aandacht aan mooie innovaties uit onze regio, zoals Night Balance en Bird Control Group wat resulteerde in enthousiaste reacties van de aanwezigen. Al met al was het voor alle betrokken partijen een zeer geslaagde avond! 

Bekijk hieronder de Aftermovie van de Ledenontmoetingsavond van Rabobank Zuid-Holland Midden.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen met de organisatie van een bijeenkomst? Neem dan contact met ons op!

Seminars - Rabobank Westland

‘De Maand van de Leden’ werd door de bank aangegrepen om alle leden uit te nodigen voor een bijeenkomst die paste bij hun interesse. Dat varieerde van een presentatie van Catherine Keyl tot en met de Rabobank Trend Fair. Arling nam alle communicatie rond de maand op zich en organiseerde een coöperatiebijeenkomst in centrum de Leuningjes. 

Personeelsfeest - Rabobank Westland

Een personeelsfeest in uitsluitend zwart en wit: dat was het prikkelende uitgangspunt voor het event waarop Rabobank Westland haar personeelsleden trakteerde. De gehele invulling van het Black & White concept was uiteraard in stijl, van de catering en de aankleding van de zaal tot en met het entertainment.