Ga direct naar de inhoud.

Nemag

90 jaar mag dan geen officieel kroonjaar zijn, maar voor Nemag was het wel reden om groots uit te pakken en Arling was de trotste organisator!

Een impressie

Relatie-event

Het relatie-event - met 'De KRACHT van Nemag' als thema - was ambitieus opgezet. Na de ontvangst door het Harde Werkers Trio kregen bezoekers een rondleiding door het bedrijf, over een stijlvolle blauwe loper. Diverse informatiepunten gaven meer inzicht in de werking van alle machines, grijpers en robots. 'Top of the bill' was een presentatie van Bas Lansdorp, de Nederlander die de Mars One expeditie voorbereidt: een bemande missie om op de rode planeet een permanente nederzetting te vestigen. Een première was er ook: Nemag lanceerde een heel bijzondere corporate video, die onder meer tot stand is gekomen door het gebruik van drones. Een walking dinner sloot het officiële gedeelte af.

Open dag

Op de zaterdag aansluitend op het relatie-event was er een uitgebreide personeelsbrunch voorafgaand aan een open dag, die door honderden belangstellenden is bezocht. Naast de rondleiding langs de informatiepunten, waren er virtuele testen en divers kinderentertainment geheel in het thema KRACHT! Kinderen konden strijden om wie de krachtigste was, diverse krachtmetingen uitvoeren en zich uitleven op een groot luchtkussen. Ook waren er allerlei foodcorners met heerlijke krachtige hapjes!

Personeelsuitje

Arling heeft op 10 april 2015 voor Nemag een personeelsuitje naar de langstlopende musical uit de theatergeschiedenis georganiseerd; Soldaat van Oranje! Met een luxe touringcar vertrokken we met alle werknemers vanuit Zierikzee richting Katwijk voor deze prachtige voorstelling.

Voorafgaand aan de voorstelling kregen de werknemers een luxe drie-gangen diner voorgeschoteld. Het was prachtig weer, dus de stemming zat er bij iedereen goed in! Na afloop van de voorstelling mochten de werknemers nog een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe het er daaraan toe gaat. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel! 

Videoproductie

Tijdens het relatie-event op 18 september 2014 vond de première van de nieuwe corporate movie van Nemag plaats. Een heel bijzondere corporate video, die onder meer tot stand is gekomen door het gebruik van drones. Arling was verantwoordelijk voor de realisatie van deze videoproductie. Bekijk de corporate movie hieronder!