Ga direct naar de inhoud.

Nature's Pride

“Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Een impressie

Een concept op maat

Hoe neem je afscheid van een powervrouw die in zestien jaar tijd eigenhandig een marktleidende positie heeft veroverd in de import business en inmiddels ruim 400 man voor zich heeft werken? Daar zijn de powervrouwen van Arling eens goed voor gaan zitten. Na een intensieve brainstormsessie met legio rondvliegende hersenspinsels is het concept voor het personeelsevent ‘Shawn’s Memory Garden’ geboren: een wandeling door de herinneringen van en aan Shawn in een mooie en fijne buitenomgeving. Persoonlijk en warm, zoals ook wij Shawn kennen, en in het straatje van Nature’s Pride met rijkelijk aandacht voor de natuur.

Na ons voorstel te hebben gepresenteerd, is de organisatie van het event, in samenwerking met het feestteam van Nature’s Pride, in het diepste geheim voortgezet, als verrassing voor Shawn. Arling verzorgde het concept, uitnodigingstraject en ontwikkelde een event website. Het speciaal voor deze gelegenheid ontworpen logo vormde de kern van alle communicatie en de sfeer tijdens het event: persoonlijk, informeel, kleurrijk en met oog voor de natuur.  

Een booming event

Op vrijdag 1 september was het zover. In een transparante tent, met een knipoog naar de Westlandse kassen, creëerden we op het terrein van Nature’s Pride een sprookjesachtige buitentuin. Een behaaglijke plek met een intens goede vibe, gesierd door schitterende veldbloemen en sfeervol meubilair. Met als eyecatcher in het midden de ‘Shawn Leafs Tree’: een boom vol Leafs met persoonlijke boodschappen van alle Nature’s Pride-collega’s.

Shawn werd opgehaald door een speciaal toegewijde ‘Shawn’s Memory Garden Manager’, die haar de hele dag al op een hilarische manier assisteerde, compleet gestyled met make-upkwast, tissues en een champagne flute om het Shawn helemaal naar haar zin te maken. Met Shawn’s aanwezigheid, die erg verrast was door het compleet aangeklede event, kon het afscheidsfeest losbarsten. Tijdens een persoonlijke speech nam ze afscheid van haar dierbare collega’s, waarna ze werd overladen met bedankjes en cadeaus. Als klap op de vuurpijl werd ze ook nog door toenmalig burgemeester Sjaak van der Tak geridderd tot Officier in de orde van Oranje Nassau. Een ongelooflijk grote verrassing, maar zeer verdiend door hoe zij zich altijd voor anderen hard heeft gemaakt.

Op de feestlocatie waren diverse foodpunten waar de favoriete hapjes van Shawn geserveerd werden. Hoewel het smullen was van de vele gerechtjes, werd met name de bar drukbezocht. Hoewel we hier natuurlijk op voorbereid waren, hebben we achter de coulissen toch een extra voorraad bier moeten laten aanrukken. Voor de schermen brachten een DJ, saxofonist en MC de sfeer tijdens het feest lekker op gang. De voetjes gingen nog meer van de vloer bij het verrassingsoptreden van zangeres Maan.

Net op het moment dat je denkt ‘beter dan dit kan niet’, wisten we iedereen te verbazen met NOG een verassing. We creëerden namelijk een geheime locatie voor de afterparty: The Target Bluff Bar. Een complete verrassing… voor iedereen! Dit had niemand aan zien komen, met als gevolg dat de adrenaline van plezier in het rond gierde en het dak eraf ging; en zoals we van deze powervrouw gewend zijn, altijd iets langer dan gepland. "Het was het leukste feest dat ik ooit heb meegemaakt", aldus Shawn. En zo'n mooi compliment steken wij maar wat graag in onze zak. 


Relatie-events

Persoonlijk als ze is, wilde Shawn (naast de medewerkers) ook uitgebreid de tijd nemen om afscheid te nemen van (zaken)relaties die haar hebben geholpen het beste uit zichzelf te halen en om Nature’s Pride te laten bloeien.. We organiseerden daarom nog drie totaal verschillende events om elke gast op een unieke en persoonlijke manier te bedanken.

Officiële opening 2014

Nature’s Pride was in een paar jaar tijd uit haar jas gegroeid. Om deze reden is honderd meter verderop een prachtig nieuw pand gerealiseerd, dat op zaterdag 14 juni 2014 feestelijk is geopend. De opening van dit schitterende pand – met ‘The Butterfly Effect’ als eventthema – werd gevierd in het bijzijn van gasten uit de hele wereld. Zij werden van ’s middags tot ’s avonds laat in de watten gelegd.

Het programma was één grote aaneenschakeling van verrassingen. Steltenlopers waren verkleed als vlinder. Tv-presentatrice Eva Jinek interviewde eigenaresse Shawn Harris en de voor het bedrijf belangrijke stakeholders. De officiële opening werd door burgemeester Van der Tak gedaan, gevolgd door een spectaculair optreden van The Exclusive Strings, drie violisten en een celliste die met hun verbluffende muziekspel klassieke meesterwerken en popmuziek combineerden. Daarna werden de gasten culinair in de watten gelegd middels een heerlijk walking dinner. De avond bestond uit vele muzikale verrassingen; van DJ met sax bij de ontvangst, een Latin band die steeds werd uitgebreid, de slotact met Hans Dulfer & Band en de afterparty met D!K. Arling regelde de complete organisatie van het feest, van de uitnodigingen tot en met het boeken van de acts, het regelen van de catering en het ontwikkelen van een pakkend concept. 

Familiedag opening nieuwe pand 17 mei 2014

Nature’s Pride was in een paar jaar tijd uit haar jas gegroeid. Om deze reden is honderd meter verderop een prachtig nieuw pand gerealiseerd, dat op zaterdag 17 mei 2014 feestelijk is geopend voor het personeel met partner, kinderen, vrienden en familie. De opening van dit schitterende pand – met ‘The Butterfly Effect’ als eventthema – werd als een echte playground opgezet. De 350 personeelsleden mochten familie, vrienden, partner en kinderen uitnodigen en meenemen naar de opening van het nieuwe pand. Dit resulteerde in een totaal van ruim 1.000 belangstellenden op deze prachtige dag in mei, waarvan 350 kinderen continu werden geëntertaind. De kinderen van de werknemers dachten dat hun ouders in een speelfabriek werkten! Arling mocht een mooi programma voor deze familiedag organiseren. En dat lukte! Zo goed, dat ook de ouders echt genoten van de dag en tot lang na sluitingstijd hebben gedanst en genoten van het mooie feest.

Personeelsuitje

Het 12,5-jarige Nature’s Pride nodigde alle medewerkers en hun partners uit voor een bijzonder dagje uit. Bijzonder, omdat niemand vooraf de bestemming van de touringcars kende. Het werd Amsterdam, waar alle deelnemers zijn getrakteerd op een spel met knotsgekke opdrachten en vragen. De finale werd groots gevierd in het Tabaccotheater met CrazyPiano's en een overheerlijk Walking Dinner.

Eventwebsite

Een website is een slimme toevoeging aan elk event. Handig voor bezoekers die even snel het programma of de locatie willen checken. Voor de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Nature’s Pride in juni 2014 ontwikkelde Arling een website met alle informatie, geheel in de huisstijl van het bedrijf.