Ga direct naar de inhoud.

Nature's Pride

In een paar jaar tijd kwam Arling op belangrijke momenten over de vloer bij Nature's Pride. Elke keer weer voor een ander event: de opening van de nieuwbouw, het 'eerste-paalevent', het 12,5-jarig jubileum en de officiële opening.

Een impressie

Officiële opening 2014

Nature’s Pride was in een paar jaar tijd uit haar jas gegroeid. Om deze reden is honderd meter verderop een prachtig nieuw pand gerealiseerd, dat op zaterdag 14 juni 2014 feestelijk is geopend. De opening van dit schitterende pand – met ‘The Butterfly Effect’ als eventthema – werd gevierd in het bijzijn van gasten uit de hele wereld. Zij werden van ’s middags tot ’s avonds laat in de watten gelegd.

Het programma was één grote aaneenschakeling van verrassingen. Steltenlopers waren verkleed als vlinder. Tv-presentatrice Eva Jinek interviewde eigenaresse Shawn Harris en de voor het bedrijf belangrijke stakeholders. De officiële opening werd door burgemeester Van der Tak gedaan, gevolgd door een spectaculair optreden van The Exclusive Strings, drie violisten en een celliste die met hun verbluffende muziekspel klassieke meesterwerken en popmuziek combineerden. Daarna werden de gasten culinair in de watten gelegd middels een heerlijk walking dinner. De avond bestond uit vele muzikale verrassingen; van DJ met sax bij de ontvangst, een Latin band die steeds werd uitgebreid, de slotact met Hans Dulfer & Band en de afterparty met D!K. Arling regelde de complete organisatie van het feest, van de uitnodigingen tot en met het boeken van de acts, het regelen van de catering en het ontwikkelen van een pakkend concept. 

Familiedag opening nieuwe pand 17 mei 2014

Nature’s Pride was in een paar jaar tijd uit haar jas gegroeid. Om deze reden is honderd meter verderop een prachtig nieuw pand gerealiseerd, dat op zaterdag 17 mei 2014 feestelijk is geopend voor het personeel met partner, kinderen, vrienden en familie. De opening van dit schitterende pand – met ‘The Butterfly Effect’ als eventthema – werd als een echte playground opgezet. De 350 personeelsleden mochten familie, vrienden, partner en kinderen uitnodigen en meenemen naar de opening van het nieuwe pand. Dit resulteerde in een totaal van ruim 1.000 belangstellenden op deze prachtige dag in mei, waarvan 350 kinderen continu werden geëntertaind. De kinderen van de werknemers dachten dat hun ouders in een speelfabriek werkten! Arling mocht een mooi programma voor deze familiedag organiseren. En dat lukte! Zo goed, dat ook de ouders echt genoten van de dag en tot lang na sluitingstijd hebben gedanst en genoten van het mooie feest.

Personeelsuitje

Het 12,5-jarige Nature’s Pride nodigde alle medewerkers en hun partners uit voor een bijzonder dagje uit. Bijzonder, omdat niemand vooraf de bestemming van de touringcars kende. Het werd Amsterdam, waar alle deelnemers zijn getrakteerd op een spel met knotsgekke opdrachten en vragen. De finale werd groots gevierd in het Tabaccotheater met CrazyPiano's en een overheerlijk Walking Dinner.

Eventwebsite

Een website is een slimme toevoeging aan elk event. Handig voor bezoekers die even snel het programma of de locatie willen checken. Voor de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Nature’s Pride in juni 2014 ontwikkelde Arling een website met alle informatie, geheel in de huisstijl van het bedrijf.