Ga direct naar de inhoud.

Florensis

Wanneer een opdrachtgever ons vraagt om een onvergetelijk event te organiseren, hoeft die vraag geen tweede keer gesteld te worden. Een weekend lang werd er gelachen, gezongen en gedanst. Wat een feest! Lees snel meer!
Jarig Florensis weet zeker: Arling BLØFTE niet!

Een impressie

Bedrijfsjubileum FlorensIsland

De meest dankbare opdrachtgever en gasten in het portfolio van Arling werden hiermee een feit. Evenals een geweldig mooie ervaring. Met als kers op de taart: een fenomenaal optreden van BLØF!

Een spectaculair, zonovergoten jubileumweekend, een meer dan tevreden opdrachtgever en een smile van oor tot oor die ook wij de komende jaren niet meer van ons gezicht gepoetst krijgen. Het kippenvel staat nog op onze armen.

Na de opdracht binnen te hebben gesleept via een spannende pitch, hebben wij ons als tijgers vastgebeten in deze super mooie opdracht. Want als we iets doen, dan is goed niet goed genoeg. Het dak moet eraf! Het event is tot in de puntjes uitgewerkt en niets werd aan het toeval overgelaten.

De gasten van Florensis zijn eind 2015 per flessenpost uitgenodigd voor een weekend op ‘FlorensIsland’. Een droombestemming waar alles kan en mag. Via de speciale FlorensIsland eventwebsite kregen zij beetje bij beetje informatie over het verrassingsweekend. En toen was het eindelijk zover! Samen met het gezin mochten de medewerkers het weekend verblijven bij Center Parcs - Port Zélande. Zoveel mensen inchecken is iets waar zelfs Port Zélande zich geen raad mee wist. Middels polsbandjes en een registratiesysteem via scanners liep alles op rolletjes.

Bij de aftrap van dit tropische weekend mochten de voetjes in het zand tijdens een luxe barbecue op de schitterende locatie Werelds aan het Strand. Een goed begin! Na een stevig ontbijt de volgende ochtend konden de gasten zich uitleven tijdens een van de activiteiten. Actieve Beach Games bij Natural High, een gezellige dag bij Neeltje Jans, of genieten van een ontspannen City Tour door Zierikzee. Voor ieder wat wils! De activiteiten werden gezamenlijk afgesloten met een gezellige en relaxte borrel bij Natural High.

Terwijl de gasten zich opfristen voor de feestavond, was ons team druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor het klapstuk van het jubileumweekend: de spetterende Full Moon Party. De laatste hand werd gelegd aan de opbouw van het (op maat gemaakte) podium waar de artiesten voor de laatste keer hun soundcheck deden. Na een uitgebreid diner bestaande uit foodcorners met gerechten van over de hele wereld, kon het feest beginnen. Alles werd uit de kast getrokken tijdens de Full Moon Party: een MC, DJ, saxofonist, percussionist en als uitsmijter van de avond een verrassingsoptreden van niemand minder dan de Zeeuwse top-band BLØF. Het dak ging eraf! Wat een feest.

Om Arling te bedanken voor een waanzinnig weekend, werd ons voltallige team door opdrachtgever Florensis het podium op geroepen om een daverend applaus en een schitterende bos bloemen in ontvangst te nemen. Toen we het podium verlieten, liepen we door een regen van high-fives. Een hartverwarmend moment! FlorensIsland is een nieuwe parel van Arling in onze collectie events ‘daar wordt nog lang over gesproken’.

De ingrediënten van dit succes? Blindelings vertrouwen van Florensis in Arling met de vrijheid om volledig en logistiek te adviseren, een creatief en origineel concept te bedenken, te vertrouwen op onze jarenlange ervaring, een overvloed aan enthousiasme en vooral ongekende toewijding.

Heeft u ook iets te vieren? En wilt u daar een onvergetelijk event van maken waar nog lang over gesproken wordt? Groot of klein, onze creatieve tijgers denken graag met u mee! Laat u ook inspireren door de foto’s en aftermovie (coming soon) van FlorensIsland.

Aftermovie FlorensIsland

Bekijk hier de trailer voor de aftermovie van FlorensIsland.