Ga direct naar de inhoud.

DFDS Seaways

Samen bouwen aan een succesvollere organisatie, hoe doe je dat het best? Voor DFDS organiseerde Arling op maandag 2 en dinsdag 3 november een teambuildingsdag voor het managementteam. We verzorgden onder andere een heuse puzzeltocht in ouderwetse ‘eendjes’ en bezochten een onbewoond eiland.
Samen bouwen aan een succesvollere organisatie

Een impressie

Teambuildingsdag

Op maandag 2 en dinsdag 3 november organiseerde Arling een teambuildingsdag voor het managementteam van DFDS. Samenwerken en communiceren waren speerpunten waar de directie graag gezamenlijk aan wilde werken. Op maandagochtend verzamelde het gezelschap bij het Delta Hotel in Vlaardingen. Met een heerlijke zonnetje ging het gezelschap op pad. En wel in ouderwetse eendjes. In verschillende teams, bestaande uit drie of vier deelnemers, vertrok het managementteam van DFDS, zonder mobiele telefoons, naar hun eerste mysterieuze locatie. Door middel van ouderwetse routebeschrijvingen moesten ze hun weg zien te vinden. Onderweg werd de teamspirit op de proef gesteld met de ludieke opdracht blind fileparkeren, waarbij de geblinddoekte chauffeur volledig moest vertrouwen op de aanwijzingen van zijn teamgenoten.

Na deze route vol hindernissen kwamen de deelnemers aan bij Forteiland IJmuiden. Hier ging dagvoorzitter en psycholoog Adélka Vendl dieper in op de groepsdynamica. Ook werd de teambalans opgemaakt tijdens ‘Team in Balance’, waarbij alle deelnemers op een groot balansbord hun balans moesten zien te bewaren. Niet alleen in stilstand, maar ook terwijl ze van positie wisselden. Dat bleek moeilijker te zijn dan verwacht! Wel liet het de deelnemers zien dat je voor een gebalanceerde organisatie allemaal in balans moet zijn. Nuttige informatie dus!

Na een inspirerende dag was het tijd voor een heerlijk driegangendiner van een privé-chef en lekker borrelen bij een knisperend vuur. Vol met nieuwe informatie en gezamenlijk geformuleerde doelstellingen sloot DFDS hun dag af bij Hotel Inn Seaport IJmuiden. De volgende dag genoten ze van een gezamenlijk ontbijt, waarna ze met hun eendjes terugreden naar Vlaardingen. Op weg naar een nog succesvollere toekomst voor DFDS! Wilt u weten hoe wij voor uw team een onvergetelijke teambuildingsdag kunnen organiseren? Of het nu voor tien of duizend personen is, Arlingt zorgt ervoor dat uw gewenste doel gehaald wordt! Neem contact op met Arling!