Ga direct naar de inhoud.

De 75e verjaardag van Mr. Bond!

Je bent nooit te oud voor een themafeest. Dat bewees deze 75-jarige wel! Want welke man droomt er nou niet van om James Bond te mogen zijn? Onze jarige Mr. Bond zag het in ieder geval wel zitten! Geheel in 0075-stijl vierde hij samen met familie en vrienden twee dagen lang zijn 75e levensjaar. En daarbij was niets - maar dan echt ook echt helemaal niets! - te gek.

Een impressie

De 75e verjaardag van Mr. Bond

Het is niet het eerste wat in je opkomt, maar voor de meiden van Arling was het duidelijk: een 75e verjaardag met James Bond-thema was op het lijf van onze jarige geschreven. Geen plakkerige cake, slappe koffie en huisgemaakte advocaat in een muffe woonkamer. Nee, Mr. Bond houdt van het goede leven, is gek van de nieuwste technologische snufjes (net als James) en is niet bepaald vies van een feestje. Daarom vierde hij zijn 75e levensjaar extravagant met oestermeisjes, Bond girls, vuurwerk en, veel, heel veel actie! 

Mr. Bond verbleef samen met een aantal VIP genodigden bij het schitterende Werelds aan het Strand. De rest van de genodigden verbleef in Fletcher Hotel Duinzicht. Deze gasten werden om stipt 18.59 uur opgehaald en naar Werelds aan het Strand gebracht. De toon van het verjaardagsfeest werd aan het begin van de avond meteen al goed gezet met een groot spektakel op het water. Na een spectaculaire flyboardshow, kwam Mr. Bond over het water aanscheuren op een waterscooter met een pot vuurwerk achterop. De hele avond vermaakten de familie en vrienden van de jarige Mr. Bond zich kostelijk. Met een glas Moët & Chandon Ice Champagne met verse aardbeien en munt in de hand, genoten de gasten van heerlijke hapjes en een subliem burlesque optreden van Fay Loren. 

Ook de volgende dag werd geopend met een sensationele opkomst van Mr. Bond tijdens het ontbijt. De jarige 0075 maakte zijn entree op een ninebot en stak bij binnenkomst met zijn ‘geweer’ de kaarsjes op de taart aan. Na het ontbijt waren er diverse activiteiten voor de gasten gepland: zo kon een ieder zelf leren flyboarden middels een clinic van het Nederlands Flyboardteam. Anderen konden varen met een loungesloep, golven breken met een R.I.B. boot of scheuren met een waterscooter, SUPpen of boogschieten. Ook aan de kleinkinderen was gedacht. Nanny’s hebben speciaal voor hun een ‘secret agent’ programma ontwikkeld met vingerafdrukken die werden afgenomen en een heuse speurtocht voor deze geheim agenten. 

Hierna was het een bijzonder en intiem samenzijn tijdens de extravagante lunch met een waanzinnig goed optreden van – en wie past hier beter bij dan - Shirley Bassey. De middag werd afgesloten met Miss Moneypenny die de volgende opdracht aan Mr. Bond overhandigde, waarop hij in zijn Aston Martin wegscheurde. 

Bent u binnenkort jarig? En wilt u ook een keer dat kringetje in die muffe woonkamer verruilen voor een bijzonder feest, maar weet u niet hoe? Doe eens gek, neem een voorbeeld aan de 75-jarige Mr. Bond en vier het leven. Arling helpt u graag bij de organisatie!

Aftermovie verjaardag Mr. Bond

Bekijk hieronder de aftermovie van het spectaculaire verjaardagsfeest van Mr. Bond.