Ga direct naar de inhoud.

BB de Woerd

Naast onze eigen inzet op bestuursniveau helpen we de bedrijvenvereniging met het organiseren van de burenborrels en alle communicatiezaken zoals de website, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen.

Een impressie

Special BB De Woerd

Bedrijventerrein De Woerd is een broedplaats voor succesvolle ondernemers. Samen met het bestuur van Belangenvereniging Bedrijventerrein (BB) De Woerd wilde Arling ook de rest van Westland laten zien wat dit bijzondere stukje Westland te bieden heeft. In samenwerking met ‘Het Hele Westland’ realiseerde Arling een unieke special.

Op woensdag 14 oktober jl. verscheen de special van BB De Woerd als bijlage bij Het Hele Westland. De krant, en daarmee ook de special, had een oplage van ruim 45.000 stuks. In de special kregen zowel leden als niet-leden van BB De Woerd de mogelijkheid om zichzelf te profileren. Dit kon door middel van een advertentie en/of een advertorial. Arling heeft voor de special de gehele acquisitie voor haar rekening genomen en heeft in samenwerking met Het Hele Westland het ontwerp verzorgd. Met meer deelnemers dan de editie van mei 2012 kijkt Arling terug op een succesvol project! Heeft u de special ontvangen? En? Wilt u ook een eigen krant, magazine of brochure uitgeven om uw doelgroep te bereiken tegen een lage investering? Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn!

 

Relatie-event

Regelmatig treffen de bedrijven die op bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk zijn gevestigd elkaar voor een informele borrel. Ook Arling is een van De Woerd-bewoners. En met onze ervaring in communicatie en events zijn we meteen de ideale partner om zo’n borrel in goede banen te leiden.