Ga direct naar de inhoud.

Onze referenties

Wat Arling voor een bureau is, wordt vooral duidelijk met een blik op de gerealiseerde projecten. Bekijk een dwarsdoorsnede van onze opdrachten.

Florensis

Wanneer een opdrachtgever ons vraagt om een onvergetelijk event te organiseren, hoeft die vraag geen tweede keer gesteld te worden. Een weekend lang werd er gelachen, gezongen en gedanst. Wat een feest! Lees snel meer!

Meer over dit project

Cool Port Packing

Welke gastheer vraag je als je een echt Rotterdams feestje wilt bouwen? Ras-Rotterdammert Fred van Leer natuurlijk! Hij was één van de vele oer-Rotterdamse aspecten van de opening van Cool Port Packing Rotterdam. Het openingsfeest was speciaal voor medewerkers en hun partners, die de stad op zaterdag 7 oktober op zijn grondvesten heeft laten schudden.

Meer over dit project

Nature's Pride

“Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Meer over dit project

Adomex

Adomex bestaat dit jaar veertig jaar. Dit vierden we met alle medewerkers en partners tijdens het toepasselijke 'Adomex-40-and-more-JubileumWeekend'. Een doorslaand succes! Niet zo gek ook, want het personeelsweekend zat werkelijk bommetje vol ingrediënten voor een TOP weekend. Brabantse gezelligheid in Breda, gezellige borrels, teamactiviteiten en een prachtige feestavond met geweldig entertainment op een adembenemende locatie!

Meer over dit project

Gemeente Westland

De opening van het nieuwe gemeentehuis organiseren klinkt als een eenvoudig klusje: men neme een burgemeester, een lintje en een schaar… en klaar is Sjaak. Maar nee, zo gemakkelijk maakte Arling zich er niet vanaf. Met een doortastende campagne hebben we de officiële opening van de twee hypermoderne en duurzame gebouwen aan de Verdilaan en aan de Laan van de Glazenstad in Naaldwijk een gevoel van saamhorigheid meegegeven.

Meer over dit project

Van den Bos Flowerbulbs

De juiste boodschap overbrengen is een hele kunst. Zo lieten wij onlangs onze opdrachtgever met zijn lakschoenen in de modder staan om een ludieke online campagne te verwezenlijken: een grappig filmpje waarmee we op originele wijze de samenwerking van Van den Bos Flowerbulbs met Foreman Capital wereldkundig maakten.

Meer over dit project

De Jong Verpakking

Zaterdag 7 november 2015 ging het dak eraf in De Lier. En niet één keer. Nee, wel vijf keer! Tijdens de avond waanden de bezoekers zich keer op keer in een compleet andere wereld. Van De Deurzakkers tot een hippe brassband en van Poolse DJ’s tot een nineties party. We tellen af naar het begin in 1996, telt u mee?

Meer over dit project

DFDS Seaways

Samen bouwen aan een succesvollere organisatie, hoe doe je dat het best? Voor DFDS organiseerde Arling op maandag 2 en dinsdag 3 november een teambuildingsdag voor het managementteam. We verzorgden onder andere een heuse puzzeltocht in ouderwetse ‘eendjes’ en bezochten een onbewoond eiland.

Meer over dit project

Rabobank

Op maandag 7 december waren 500 leden van Rabobank Zuid-Holland Midden uitgenodigd voor de Ledenontmoetingsavond. Een bijeenkomst met het thema ‘De Kracht van Innovatie’ die Arling van A tot Z voor hen heeft georganiseerd. Voor de Rabobank Trend Fair en het Black & White personeelsfeest schakelde Rabobank Westland Arling in om de totale organisatie en conceptontwikkeling voor onze rekening te nemen.

Meer over dit project

Bakkerij Erwin Scholtes

De flyer van Erwin Scholtes kreeg een nieuwe look & feel, geheel in stijl van de ambachtelijke bakkerij in Honselersdijk, met een persoonlijke touch. Als kers op de taart bedachten we ook nog een ware experience: een kijkje achter de schermen, inclusief een proeverij! Een slimme (en vooral lekkere!) manier om de aandacht te trekken van de zakelijke markt; als trigger om de relatiegeschenken, sinterklaascadeautjes en geschenken voor kerst en oud & nieuw bij Bakkerij Erwin Scholtes aan te schaffen.

Meer over dit project

Royal Brinkman

Op ons advies presenteert het bedrijf zich nu onder het internationaal beter aansprekende 'Royal Brinkman'. Arling begeleidde de gehele huisstijloperatie. Daarnaast organiseerden wij ook het 125-jarig event.

Meer over dit project

Cresco

Met een kleurrijke geschiedenis, die teruggaat tot 1958, is Cresco zonder twijfel dé smaakmaker van Westland. Dit familiebedrijf verzocht Arling een nieuwe huisstijl en logo te ontwikkelen, rekening houdend met de rijke familiegeschiedenis en de - vanaf de oprichting gekoesterde - kernwaarden. Lees verder om te zien hoe meer dan een halve eeuw familiegeschiedenis terugkomt in een nieuwe, moderne uitstraling.

Meer over dit project

Zentoo

Events hoeven niet grootschalig te zijn om een grote impact te hebben en een vertaling te zijn van de ambities en doelstellingen van een organisatie. Dat bewijs levert het event Zentoopia: een interactieve ontbijtsessie met toonaangevende beleidsbepalers uit de tuinbouwsector. Als de gevestigde orde niet meer bestaat en reputaties niet meer gelden, hoe wordt het speelveld dan verdeeld? Wat is een ieders rol? Hoe ziet het Utopia van de sierteeltsector er dan uit? Dapper, stoer en ambitieus van Zentoo om deze onderwerpen aan het licht te brengen. Daar houden we van bij Arling! Kleinschalig, maar met enorme diepgang en een overweldigend resultaat voor onze opdrachtgever Zentoo.

Meer over dit project

Terra Natura International

Voor Terra Natura International hebben wij, na het winnen van een pitch, een spectaculair jubileumevent georganiseerd ter ere van het 10-jarig jubileum! Op zaterdag 16 mei ging het dak van de Oude Kerk in Naaldwijk eraf!

Meer over dit project

BDO

Voor BDO Haaglanden organiseerde wij de sfeervolle opening in Rijswijk. De primeur van het nieuwe pand werd gecombineerd met de Beaujolais primeur, het was een feestelijke aangelegenheid met heerlijke culinaire gerechtjes.

Meer over dit project

SFM Logistics

Het Bleiswijkse transportbedrijf SFM Logistics heeft zaterdag 31 oktober jl. tijdens een feestelijke bijeenkomst haar nieuwe huisstijl gelanceerd. Met de introductie van de nieuwe huisstijl beoogt SFM Logistics niet alleen een nog herkenbaarder gezicht naar buiten te creëren. De professionele uitstraling onderschrijft ook veel beter het hoge kwaliteitsniveau van de dienstverlening. Arling heeft voor SFM Logistics het complete traject begeleid.

Meer over dit project

Wayland Developments

Op verzoek van Wayland Developments heeft Arling in zeer korte tijd een campagne ontwikkeld om telers attent te maken op de positieve kanten van het nieuwe glastuinbouwgebied Glasparel Zuidplaspolder. Lees verder om te zien hoe Arling Wayland Developments heeft geholpen om dit nieuwe glastuinbouwgebied flink onder de aandacht te brengen.

Meer over dit project

Prominent

Telersvereniging Prominent bestaat in 2015 alweer twintig jaar. Reden voor een feestje uiteraard, maar Prominent wilde méér. Een blijvende herinnering, in de vorm van een dik, verrassend glossy magazine. Dat liet Arling zich geen twee keer zeggen. We hebben er meteen onze tanden in gezet.

Meer over dit project

Wat Kiest Nederland?

Heel belangrijk is de ontvangst van gasten tijdens een tv-opname. Arling verzorgde voor het RTL4 programma 'Wat Kiest Nederland' een goede ontvangst, begeleiding en registratie van de gasten.

Meer over dit project

Tour du Jour

In 2012 was het RTL4 TV programma 'Tour du Jour' in Westland. Arling speelde hier drie weken lang de hoofdrol voor de hospitality; van het informeren van sponsors tot de ontvangst en begeleiding van 200 gasten tijdens de tv uitzending.

Meer over dit project

Bruiloft Piet & Agata

Heel cliché, maar ook 200% waar: de droombruiloft van Piet en Agata was een dag om nooit te vergeten. Bommetje vol romantische momenten, ontroerende verrassingen, grappen en grollen maar vooral vol met veel, héél veel liefde. Arling organiseerde deze gigantisch gave bruiloft met het blindelings vertrouwen van het bruidspaar. Van traditionele Poolse wodka tot een idyllisch sprookjeskasteel, het was er… en meer!

Meer over dit project

Wim van Leeuwen

Arling ontwikkelde voor Wim van Leeuwen, een bedrijf waarbij service het verschil maakt, een geheel nieuwe, moderne en verfrissende huisstijl, inclusief een single page website, drukwerk én een ontwerp voor de bestelbussen.

Meer over dit project

Uniglobe Westland Business Travel

Voor het jubileum van Uniglobe bedacht Arling het concept 'Werelds!'. Van Save the Date tot menukaartjes op tafel tijdens het event, alles was in lijn met het concept. Zelfs de locatie van het event was werelds! Woensdag 1 juni 2016 vond het jubileumevent van Uniglobe Westland Business Travel plaats in Brasserie Waalhaven met een bijzonder uitzicht op het vertrekkend en landend vliegverkeer in Rotterdam. Een geslaagd event, waar met veel plezier op wordt teruggekeken!

Meer over dit project

Eimskip

Eimskip heeft Arling ingeschakeld om het personeelsuitje en -feest tot in de puntjes te mogen verzorgen. Op zaterdag 21 mei jongstleden vond 'Een daggie in Rotterdam' plaats. Voor de van oorsprong IJslandse rederij Eimskip hebben wij in september 2014 een inspirerende tweedaagse brainstormsessie georganiseerd in De Librije in Zwolle, een op en top verzorgde culinaire beleving.

Meer over dit project

Biersteker

Een volledig energieneutraal bedrijfspand bouwen. Dat is wel aan Giel Biersteker, van Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V. over te laten. Zo’n bijzonder pand verdiend ook een bijzondere communicatiecampagne die Arling voor Biersteker mocht bedenken. Lees je mee hoe wij de ‘Goede Morgen’ van Biersteker hebben uitgerold?

Meer over dit project

De 75e verjaardag van Mr. Bond!

Je bent nooit te oud voor een themafeest. Dat bewees deze 75-jarige wel! Want welke man droomt er nou niet van om James Bond te mogen zijn? Onze jarige Mr. Bond zag het in ieder geval wel zitten! Geheel in 0075-stijl vierde hij samen met familie en vrienden twee dagen lang zijn 75e levensjaar. En daarbij was niets - maar dan echt ook echt helemaal niets! - te gek.

Meer over dit project

Nemag

90 jaar mag dan geen officieel kroonjaar zijn, maar voor Nemag was het wel reden om groots uit te pakken en Arling was de trotste organisator!

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Best Fresh Group

Ter ere van het 85-jarig jubileum heeft Best Fresh Group het personeel met partner verrast met een gezellig weekend. Van uitnodiging tot en met entertainment lag de organisatie in handen van Arling.

Meer over dit project

Job Scout

Soms is er maar weinig tijd beschikbaar om een opdrachtgever te helpen zijn bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit was bijvoorbeeld het geval met het recent opgerichte bedrijf Job Scout. Lees verder om te zien wat Arling heeft ontwikkeld binnen een zeer strakke deadline.

Meer over dit project

25-jarig huwelijk Solleveld

Je hebt een bijzondere gelegenheid te vieren. En je wilt dat op een bijzondere manier doen… Dan staat Arling voor u klaar! Voor Arend en Carola Solleveld mocht Arling een speciaal event organiseren ter ere van hun zilveren huwelijk, daarom ook het thema…

Meer over dit project

Veneco

Venéco vierde in 2015 het 20-jarig jubileum en was toe aan een bijzonder bedrijfsuitje om de medewerkers eens goed te verrassen! En laten wij dáár nu net in gespecialiseerd zijn…

Meer over dit project

Hecmar

Een nieuw product onder de aandacht brengen? Hecmar kwam bij Arling met de wens om een video op te nemen om hun nieuwe terrassysteem te promoten.

Meer over dit project

Troost Makelaardij

Voor Troost Makelaardij ontwikkelden wij de nieuwe website, van eerste advies tot technische uitvoering.

Meer over dit project

Five Continents

Five Continents is een organisatie welke zich richt op het leveren van bijzondere ingrediënten en producten, van en over de hele wereld. Arling heeft een prachtige huisstijl en een opvallende website ontwikkeld.

Meer over dit project

Van der Hout

Kort en krachtig, niet meer dan 20 seconden om een bestaande PowerPoint presentatie om te zetten naar een kort filmpje zonder geluid.

Meer over dit project

Metz Woninginrichting

Voor deze 150-jarige design- en woonwinkel zorgde Arling voor een spraakmakend tweedaags event, middenin een drukke winkelstraat in hartje Rotterdam voor 3.000 genodigden.

Meer over dit project

Wonen Wateringen

Bij Wonen Wateringen is Arling sparringpartner in de marketing, communicatie en strategie. En tevens een creatieve partner in de uitwerking van communicatiezaken en events.

Meer over dit project

Ludvig Svensson

Voor Ludvig Svensson organiseerde Arling voorafgaand aan de eerste dag van GreenTech 2014, in alle vroegte een overheerlijke en informatieve ontbijtsessie. Ook organiseerden wij de Installers Day voor Ludvig Svensson!

Meer over dit project

Combilo

Arling ontwikkelde een geheel nieuwe en verfrissende huisstijl, inclusief een strategische visie op het gebied van duurzaamheid. De nieuwe huisstijl is vervolgens in tal van communicatiemiddelen verder uitgewerkt.

Meer over dit project

René Don Hoveniers

Het gehele jaar door zijn we inzetbaar voor communicatieactiviteiten. Bovendien hebben we de nieuwe, frisse huisstijl ontwikkeld waarin de vier seizoenen een prominente rol hebben gekregen.

Meer over dit project

Linneweever

Vraag: Hoe kan Linneweever een nieuw spraakmakend merk lanceren in het Westland en omstreken? Antwoord: schakel Arling in voor een guerillacampagne. Van Italiaanse politieagenten tot het 's nachts bestickeren van alle Westlandse naamborden.

Meer over dit project

Stolk Accountants & Adviseurs

Het accountantskantoor uit Naaldwijk nam Arling in de arm voor de organisatie van het personeelsevent en de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl. Die is in het kader van het 90-jarig jubileum groots geïntroduceerd.

Meer over dit project

Van der Hoeven

Voor dit kassenbouwbedrijf uit Den Hoorn hebben we de gehele huisstijl ontworpen: van visitekaartjes tot een bedrijfsfolder, van een website tot een envelop.

Meer over dit project

Kester & Partners Pensioenadvies

Nieuwe dienst bij Kester & Partners: Pensioenadvisering. Reden voor het ambitieuze kantoor uit Maasdijk om er een opvallende 'single page website' voor te ontwikkelen.

Meer over dit project

Van der Knaap Groep

Voor de Van der Knaap Groep heeft Arling diverse communicatiemiddelen ontwikkeld, zoals een nieuwe website, kwartaalblad, leaflets en nog veel meer.

Meer over dit project

Floricultura

Na de uitreiking van de KSM Award in 2013 nodigde Floricultura haar klanten en relaties opnieuw uit voor een spraakmakend event. Deze keer een mini-seminar: ‘Een Wereld Te Winnen’.

Meer over dit project

PB Techniek

Al een aantal jaren zijn we verantwoordelijk voor de beursstand tijdens de HortiFair/GreenTech, inclusief al de communicatie daaromheen. In 2013 ontwikkelde Arling de nieuwe website en brochures voor PB Techniek.

Meer over dit project

Greenport Logistics

Jaarrond communicatiepartner voor de logistieke dienstverlener. Arling heeft de nieuwe website ontwikkeld, evenals alle communicatie jaarrond zoals digitale nieuwsbrieven, een brochure etc.

Meer over dit project

Asthor

Internationaal werken we ook bij Arling en wel voor Asthor Agricóla S.A. Dit Spaanse bedrijf heeft Arling in de hand genomen voor alle organisatie rondom de participatie en standbouw van de HortiFair/GreenTech.

Meer over dit project

Koornstra & Co

Maatschappelijk ondernemen is tegenwoordig niet meer weg te denken, ook voor Koornstra & Co niet. Tijdens de Ride for the Roses heeft Arling dit voor hen op ludieke wijze kenbaar gemaakt.

Meer over dit project

Ride for the Roses

Samen met een team van vrijwilligers heeft Arling zorg gedragen voor een perfect verlopen editie van Ride for the Roses in Westland. Van stagemanager tot draaiboek, we zetten ons graag in voor goede doelen!

De Westlandse Ride

Als bestuurslid van de stichting hebben we in 2012 een grote rol gespeeld bij de Ride for the Roses in Westland. In 2014 zijn we sponsor van diverse communicatieuitingen, waaronder de website.

Meer over dit project

Elektravon

Het 85-jubileum was aanleiding om Arling in te schakelen om een heel weekend in de Ardennen te organiseren voor personeel en partners, van activiteiten tot entertainment.

Meer over dit project

Koppert Machines

Een jubileum van 30 jaar was aanleiding voor Koppert Machines om het gehele personeelsbestand een dagje mee te nemen naar de sneeuw. Arling nam de gehele organisatie voor haar rekening.

Meer over dit project

Evanthia

Een bekende naam in de sierteelt verdween, maar Evanthia kwam er voor terug. Met een opvallende aanpak van Arling over meerdere fronten kreeg de nieuwe naam snel dezelfde bekendheid. Huisstijl, website, brochure en andere communicatie-uitingen werden in korte tijd gerealiseerd.

Meer over dit project

Tendenz Kappers

Op een bijzondere wijze is het 75-jarige jubileum van Tendenz Kappers gevierd. De kapperswinkel heeft een marathon van 75 uur gehouden. Arling bedacht het concept, de communicatie en zorgde voor veel ophef in alle media.

Meer over dit project

Waalpartners

Arling ontwikkelde een geheel nieuwe en verfrissende huisstijl, waaronder ook de nieuwe bedrijfsnaam Waalpartners. De nieuwe huisstijl is vervolgens in tal van communicatiemiddelen verder uitgewerkt.

Meer over dit project

Westland Marketing

De profillering van Westland Marketing met de campagne 'Inspired by Westland' heeft Arling met een succesvolle campagne gelanceerd. De Groene Invasie is tot ver buiten de regio bekend.

Meer over dit project

Bowling Westland

Bowling Westland saai? Bekijk de stoere bedrijfsfilm die gemaakt is door Arling, samen met de website en de huisstijl face-lift. Ook worden regelmatig guerrilla-acties ingezet die veel extra bekendheid opleveren.

Meer over dit project

Kester & Partners

Opdracht: het ontwikkelen van een nieuwe website voor Kester & Partners inclusief fotografie en teksten, evenals de nieuwe bedrijfsbrochure.

Meer over dit project

KP Holland

KP Holland opende haar nieuwe locatie en bestond 60 jaar. Redenen voor een feestje: een Hollands feestje wel te verstaan. Met een open dag voor 1.500 personen, de officiële opening én personeelsfeest!

Meer over dit project

DON opleidingen

Nieuw pand, nieuwe directie, nieuwe naam. Drie redenen voor een prachtig event voor leveranciers en relaties en een open dag voor klanten en omwonenden. Met Arling verliep het twee dagen lang op rolletjes.

Meer over dit project

EBH Elshof Avocaten

EBH Elshof wilde met de partners een brainstormsessie organiseren. Onder het thema ‘Searching for the new lawyer’ is een tweedaags event georganiseerd in hartje Amsterdam. Van een acteerworkshop tot aan de overnachting heeft Arling de regie genomen.

Meer over dit project

De Boetzelaer

Een gebruiksvriendelijke, nieuwe website voor zwem- en recreatiecentrum De Boetzelaer ontwikkelen gericht op de bezoekers van het zwembad: een 'spetterende' opdracht die we compleet en doeltreffend hebben opgeleverd.

Meer over dit project

Van Nierop

Het 50-jarig bestaan en de verhuizing naar de nieuwbouw aan de Vlotlaan in Monster werden aangegrepen om groots uit te pakken. Arling organiseerde het van A tot Z.

Meer over dit project

Grift - IT

Hoe breng je de activiteiten van een toonaangevend en ambitieus IT-bedrijf goed naar voren? Laat Arling de website ontwikkelen.

Meer over dit project

Weverling Groenprojekten

Wanneer je driekwart eeuw bestaat is dat reden voor een feestje, Arling heeft voor Weverling Groenprojekten een personeelsuitje georganiseerd.

Meer over dit project

KG Greenhouses

Niet alleen voor de nieuwe website, maar ook voor de opening van de nieuwbouw en het jubileum voor klanten, personeel en relaties werd Arling ingeschakeld voor de totale organisatie.

Meer over dit project

Van Vliet Contrans

Om de Westlandse doelgroep voor te bereiden op de wisseling van de huisstijl, ontwikkelde Arling een introductiecampagne. We waren ook verantwoordelijk voor duurzaamheids- en personeelsverslagen en diverse communicatiemiddelen.

Meer over dit project

Greenport Duurzaam

Arling ondersteunt Greenport Duurzaam in een breed pakket communicatiezaken, zoals persberichten, de website en uitnodigingen. Ook assisteren en ontzorgen we bij events.

Meer over dit project

Agium Finance & Control

Arling heeft voor Agium als gastvrouw gefungeerd tijdens het Jaarcongres Controlling. Ook hebben we de gehele communicatie richting de relaties verzorgd.

Meer over dit project

Instituut Dangremond

Wel eens gedacht om een schoonheidsopleiding te gaan volgen? Bij Instituut Dangremond bent u aan het juiste adres. De website is ontwikkeld door Arling, net zoals de diverse brochures en andere communicatiemiddelen.

Meer over dit project

Boekestijn Tuinmachines

Via de nieuwe website van Boekestijn Tuinmachines die Arling ontwikkelde, inclusief restyling van het logo, kan iedereen nu online zijn tuinmachine bestellen!

Meer over dit project

SVB Transportgroep

Mooie opdracht voor SVB Transportgroep: een nieuwe website ontwikkelen die voldoet aan de laatste standaarden en tevens gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker!

Meer over dit project

BB de Woerd

Naast onze eigen inzet op bestuursniveau helpen we de bedrijvenvereniging met het organiseren van de burenborrels en alle communicatiezaken zoals de website, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen.

Meer over dit project

GeoPower Oudcamp

Als communicatiebureau voor het aardwarmteproject was Arling verantwoordelijk voor de realisatie van het logo en de ontwikkeling en bouw van de nieuwe website.

Meer over dit project

De Nieuwe Veenmolen

Deze stichting leeft van giften uit het bedrijfsleven. Het 65-jarig jubileum was reden om leden te bedanken met een heerlijk diner op een prachtige zomerse dag.

Meer over dit project

Gerbera United

Voor de opening van het bedrijf in Moerkapelle nam Gerbera United Arling in de arm voor drie events: een seminar, de open dag en een spectaculaire feestavond.

Meer over dit project

Tollengroep

Deze groep van tankstations en cateringservice vroeg Arling een duidelijke website te ontwikkelen voor de diverse locaties.

Meer over dit project