Ga direct naar de inhoud.

Één bureau voor communicatie én events!

Arling is een bijzonder bureau: we zijn zowel thuis in communicatie als in events. Die combinatie is misschien ongewoon, maar ligt wel voor de hand. Een event is immers ook een vorm van communicatie: live communicatie. En door die twee te bundelen, zorgen we ervoor dat u als opdrachtgever binnen één en hetzelfde bureau terecht kunt.

Plat georganiseerd, persoonlijk betrokken

Arling kent een heel platte organisatie. Met een klein team van specialisten coördineren we projecten intern van A tot Z. De belangrijkste disciplines houden we in eigen huis: advies, strategie, projectmanagement en coördinatie. Waar nodig doen we een beroep op een partner uit ons eigen kennisnetwerk.

U kunt ons ook mobiel bereiken:

Patricia Verbakel06-50555853
Marieke Martens06-18351393
Samantha Visée06-10353925
Annemarie Dekker06-55102025
Femke Alsemgeest06-19680957

Altijd een helder antwoord op uw vraag

Een vaste projectmanager bewaakt de voortgang per opdracht. Intern is er altijd minimaal één collega die ook alle ins en outs van uw project kent. Die manier van werken waarborgt ook een heel persoonlijke aanpak. Iedere Arling-medewerker is nauw betrokken bij een project, groot of klein. Die betrokkenheid, in combinatie met de korte lijnen intern, zorgt ervoor dat projecten slagvaardig en effectief worden opgepakt.

Een communicatie- en eventbureau met 20 jaar ervaring

Arling begint in 1994, als evenementenbureau van Arne Weverling. Hij bouwt het bureau uit tot hét eventbureau in Westland, thuis in een breed scala van projecten: bedrijfsfeesten, seminars, open dagen en personeelsevents. Met de productie van audiovisuals zet Arling de eerste stap richting communicatie. Als Arne in 2009 het aanbod krijgt wethouder te worden in Westland, neemt Patricia Verbakel het stokje over. Niet langer ligt het accent uitsluitend op evenementen, maar op de combinatie events en communicatie. Het is een combinatie die in de praktijk goed blijkt te werken. Opdrachtgevers kunnen bij Arling aankloppen voor een breder pakket aan diensten. Bovendien is de link tussen events en communicatie heel logisch: een event is ook communicatie, maar dan ‘real time’.

Maatschappelijk verantwoord, omdat het heel gewoon is

Bij veel maatschappelijke initiatieven en in veel maatschappelijke organisaties is Arling terug te vinden. We vinden het de normaalste zaak van de wereld om onze kennis en ervaring ook beschikbaar te stellen voor meer ideële doeleinden. Die zijn er veel in Westland, het gebied waarin we thuis zijn. Als we met onze knowhow van communicatie of events daarin een rol kunnen spelen, doen we dat met alle plezier.

Zo is Arling onder meer nauw betrokken (geweest) bij:

Je toekomst begint bij Arling

Met een team zeer gemotiveerde medewerkers mag duidelijk zijn dat we bij Arling niet elke week een nieuwe vacature hebben. De bereidheid om jong talent een stapje verder te helpen hebben we wel. Daarom heten we stagiaires altijd van harte welkom bij Arling. Als je ergens de kans krijgt veel te leren is het hier. Bovendien is Arling een prettige werkomgeving. Al naar gelang je mogelijkheden bekijken we of er een stageplaats in het vooruitzicht is. Bekijk hier de vacature voor stagiair(e) en mail direct je Curriculum Vitae met een korte motivatie naar post@arling.nl

 

Branchevereniging IDEA staat achter Arling

IDEA is een branchevereniging met momenteel een kleine 60 professionele en onafhankelijke leden. Stuk voor stuk zijn dit bureaus die voldoen aan de strenge eisen die IDEA stelt. IDEA heeft een aantal producten ontwikkeld waarvan opdrachtgevers kunnen profiteren: Algemene voorwaarden, Geschillenregeling en de Evenementenverzekering, waarmee vrijwel alle evenementen verzekerd kunnen worden en de (financiële) risico’s gedekt worden. De Algemene Voorwaarden van IDEA worden ook gehanteerd door Arling B.V.. De leden van IDEA onderscheiden zich hiermee op de markt van zakelijke evenementen met een kwalitatief breed aanbod. IDEA onderschrijft de strategische waarde die de aangesloten evenementenbureaus haar klanten aanbiedt. Klik hier voor meer informatie over IDEA en bekijk hier ons certificaat.