Ga direct naar de inhoud.

LED’S MEET @AGRO CARE!

Een fusie, brrrr… veel personeelsleden krijgen er de bibbers van, uit angst voor het onbekende. Dat een fusie ook leuk kan zijn, heeft Arling laten zien met LED’S MEET @AGRO CARE! Een personeelsfeest voor de drie fuserende bedrijven Agro Care, Kesgro en Kester-Steekelenburg. Met een ludiek en vooral interactief personeelsfeest is de toon gezet voor een succesvolle samenwerking. Alle personeelsleden hebben een flinke boost gekregen en kunnen er tegenaan met elkaar! Hoe? Nou, zo dus!

Meet & Greet
Arling bedacht het thema LED’S MEET! Onze missie bij LED’S MEET! was om het personeel op een laagdrempelige manier kennis met elkaar te laten maken, met zoveel mogelijk ludieke interactiemomenten. Want humor breekt het ijs. De gasten werden verwacht bij Kesgro in Middenmeer. Via de met LED-kubussen verlichte entree vervolgden de gasten hun weg door de met blacklight verlichte bedrijfshal naar de corridor van het bedrijf. Daar werden ze enthousiast ontvangen door het komische trio Bea, Betty en Anton, de gastvrouwen en gastheer van de avond. Iedere gast ontving van dit trio vijf glow-armbandjes in dezelfde kleur. Met de opdracht om met vijf verschillende kleuren glow-armbandjes naar huis te gaan. Juist, actie in de tent!

Nou... tent, middenin de corridor had Arling een wel heel bijzondere plek gecreëerd. Met een heerlijke cocktail, in een met LED verlicht glas, betraden de gasten over de witte loper de spectaculair aangeklede feestruimte. Niemand die nog doorhad dat ze omringd waren met ruim 37 hectare tomatenteelt!

LED’S HAVE A PARTY
Tijdens de opening van het feest waren eerst de directieleden aan de beurt om zichzelf voor te stellen. Goed voorbeeld doet immers volgen! Gastvrouw Betty vroeg ze in aanwezigheid van alle personeelsleden het hemd van het lijf. Met een druk op de knop opende de directie de avond middels een indrukwekkende openingsact, een act waarbij twee artiesten de fusie in beeld brachten met indrukwekkende LED-graphics (POI’s).

Hierna was het aan de personeelsleden om hun nieuwe collega’s te leren kennen. Bijvoorbeeld door samen op de foto te gaan in het LED-fotohokje of door een persoonlijke boodschap achter te laten met glowverf bij het LED’S LEAVE A MESSAGE-doek. Ook bij de toiletten was het tijd voor een ludiek fotomomentje, in het kader van de wedstrijd ‘Agro Care’s next Plee Model’. Kortom, aan entertainment, humor en interactieve momenten geen gebrek: de ideale setting voor een kennismaking! Muzikaal werd de avond ingevuld door DJ Miss Sugaware en saxofonist Costar, met als verrassing een optreden van een surprise-act. De hele avond werden de gasten voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en konden ze, helemaal van nu, hun eigen Gin Tonic laten samenstellen bij de Gin Tonic bar.

Met LED’S MEET! heeft Arling de drie fuserende bedrijven een boost gegeven voor een succesvolle toekomst door van de fusie (letterlijk) een feestje te maken! Ook een boost geven aan uw personeel? Neem contact op met Arling voor een knallend feest!