Ga direct naar de inhoud.

La Liaison wordt Sovell

Het gaat er niet alleen om wíe je bent, maar ook wát je uitstraalt. Bij een goede huisstijl sluiten deze twee, identiteit en imago, naadloos op elkaar aan. Door de nodige veranderingen intern en de groei van haar bedrijf, was het voor Sjoerdtje Vellema de hoogste tijd voor een nieuwe look & feel. Arling hielp Sovell - voormalig La Liaison - aan haar nieuwe naam en ontwikkelde een bijpassende en smaakvolle huisstijl.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk ‘m snel!

Oude huisstijl La Liaison

Eerst identiteit, dan imago
Een krachtig imago houdt alleen stand met een stevig onderbouwde identiteit. Wat zijn de kernwaarden van het bedrijf? Daarom hebben we eerst, samen met Sjoerdtje, de huidige situatie van La Liaison onder het vergrootglas gelegd. Daarna pas hebben we ons op de toekomst gericht en doelen gesteld. Vervolgens is Arling aan de slag gedaan om deze visie en ideeën vorm te geven. We hebben een nieuwe naam bedacht, een nieuw beeldmerk ontworpen, het kleurgebruik aangepast, de stijl vernieuwd en de tone of voice veranderd. 

Lancering
Het resultaat is verbluffend en tot in de puntjes doorgevoerd, van de correspondentiereeks tot de visitekaartjes, de gevelreclame en parkeerplaatsbordjes. Want bij Arling houden we niet van half werk. Sovell is, met haar make-over, helemaal klaar voor de toekomst. En dat mag gezien worden! Met een persoonlijke brief en vernieuwde brochure hebben we het nieuwe Sovell onder de aandacht gebracht bij (potentiële) klanten. Ook is het bedrijf online geïntroduceerd, met hints en sneak previews op sociale media en uiteraard de nieuwe website! Sovell is back in business!

Intensief en ontzettend gaaf
Er is weer volop reuring binnen het bedrijf; de telefoon rinkelt en de inbox stroomt vol. Sovell staat weer in the picture, zoals vanouds! De vernieuwing van een huisstijl is een intensief en tegelijkertijd ontzettend gaaf project. Een kwetsbaar proces ook, waarbij de klant zich open moet stellen. Dat heeft Sjoerdtje knap gedaan. Samen hebben we haar business de boost kunnen geven die het nodig had. 

Ook toe aan een nieuwe uitstraling? Onze handen jeuken om uw bedrijf een make-over te geven! Neem contact op met Arling en laat u verrassen!