Ga direct naar de inhoud.

Bowling Westland is VET COOL

Bowlen en gourmetten, wie is er niet mee groot gebracht? Oer-Hollandse activiteiten die altijd garant staan voor gezelligheid. We zouden het bijna vergeten in een wereld waar we van elk gebouw kunnen abseilen, onszelf uit vliegtuigen laten storten en door helikopters laten droppen. Het wordt steeds gekker, maar snakken we allemaal niet af en toe naar die oer-Hollandse gezelligheid? Tijd voor een boost dus! Met de campagne VET COOL GOURMET hebben we Bowling Westland weer bovenaan de ideeƫnlijst van (bedrijfs)uitjes gezet!

Winterse gezelligheid
De timing van de campagne was perfect. De koude en natte herfstdagen deden hun intrede. Na de warme zomermaanden is het weer tijd voor een flinke dosis knusse gezelligheid. Bowlen en gourmetten dus! Met tweevlaksborden door heel Westland, flyers verspreid bij Westlandse kranten, een roll-up banner bij de ingang, een spandoek aan de gevel van Bowling Westland en een direct-mailing aan bedrijven met een ‘Vette Deal’ hebben we families, vriendengroepen, bedrijven en andere potentiële bezoekers tijdens deze koude dagen opnieuw warm gekregen voor een gezellig avondje uit bij Bowling Westland. 

Leven in de brouwerij
Met VET COOL GOURMET hebben we nieuw leven geblazen in een bestaand product, door het net even anders aan te pakken en de doelgroep te verrassen. Bekijk hierboven de uitingen van de campagne VET COOL GOURMET.

Uw bestaande product opnieuw positioneren? Neem contact op en ontdek onze inspirerende ideeën! Arling bedenkt de VETSTE campagnes!