Ga direct naar de inhoud.

Het laatste nieuws van Arling

De Winter Logistics vierde oud en nieuw op 1 april… En da’s geen grap!

Een fust bier, een pallet wijn en een schaal bitterballen en het feest kan beginnen. Toch? Nee, zo gemakkelijk heeft De Winter Logistics zich er niet van afgemaakt. De jarige logistiek dienstverlener uit Westland pakte op 1 april uit met een verrassend Oud & Nieuw feest. Eric en Marianne de Winter blikten samen met hun personeel terug op de afgelopen 25 jaar en proostten op de komende kwart eeuw. Wij mochten dit unieke event organiseren.

Lees meer

Zentoopia: de gedurfde sprong van Zentoo

Events hoeven niet grootschalig te zijn om een grote impact te hebben en een vertaling te zijn van de ambities en doelstellingen van een organisatie. Dat bewijs levert het event Zentoopia: een interactieve ontbijtsessie met toonaangevende beleidsbepalers uit de tuinbouwsector. Als de gevestigde orde niet meer bestaat en reputaties niet meer gelden, hoe wordt het speelveld dan verdeeld? Wat is een ieders rol? Hoe ziet het Utopia van de sierteeltsector er dan uit? Dapper, stoer en ambitieus van Zentoo om deze onderwerpen aan het licht te brengen. Daar houden we van bij Arling! Kleinschalig, maar met enorme diepgang en een overweldigend resultaat voor onze opdrachtgever Zentoo.

Lees meer

De Winter Logistics opnieuw in topconditie

Als vaste communicatiepartner in crime houden wij de conditie van De Winter Logistics nauwlettend in de gaten. Dit jaar bestaat De Winter Logistics alweer 25 jaar en omdat je nooit te oud bent om de sprong te wagen, hebben zij dit bijzondere jubileum aangegrepen om de communicatie eens flink onder handen te nemen. Super trots zijn wij op De Winter Logistics, die de sprong met ons heeft gemaakt. We ontwikkelden een nieuwe website voor de jarige logistiek dienstverlener, maar dat is lang niet alles.

Lees meer

Van warming up, over tot actie

Herinnert u die week nog waarin Samantha letterlijk van ‘hot naar her’ vloog? In het blog van 8 maart heeft onze communicatieadviseur u een kijkje gegeven in haar werkweek bij Arling. Gemist?! U kunt deze blog nog steeds lezen via de link onderaan de pagina. Naast het rennen en vliegen, besteed zij uiteraard ook vele uurtjes in het hoofdkwartier van Arling om onderscheidende strategieën uit te denken en lading te geven. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Lees meer

Spring topfit de zomer in met Arling!

Een topconditie is geen luxe meer, maar noodzaak om de concurrentie voor te blijven en (technologische) ontwikkelingen bij te houden. Bent u in shape om deze zomer met een topfitte organisatie en een stralend imago te schitteren?

Lees meer

Van hot naar her met Samantha

Het voelt alsof ik al jaren werkzaam ben als communicatieadviseur bij Arling Events & Communicatie, maar in werkelijkheid zijn dit nog maar twee maanden! Successen, teleurstellingen, avonturen én supergave opdrachten! Wat heb ik in een korte tijd al veel meegemaakt. Wat een topteam en mooi bedrijf, waar ik terecht ben gekomen. Als nieuweling in het hoofdkwartier van Arling deel ik graag mijn ervaringen met jullie. Ik geef jullie een kijkje in mijn werkweek, maar natuurlijk laat ik jullie ook even spieken in mijn persoonlijke leven… In mijn blog vertel ik over de afgelopen week. Zoals jullie op social media misschien al hebben gelezen, stond afgelopen week in het teken van vele bezoeken en afspraken!

Lees meer

Arling zoekt een pro- actieve en leergierige stagiair(e)!

Creatieve duizendpoten opgelet! Stage alert! Wij zijn altijd op zoek naar extra handjes in onze drukke branche. Heb jij een praktische aanpak, kun je jezelf goed uitdrukken in woord en geschrift en ben jij een echt feestbeest? Solliciteer dan op deze stagevacature! Wij bieden een stageplaats met veel afwisseling bij een bureau dat tegen de stroom in blijft groeien. Bij Arling Events & Communicatie krijg je de kans om veel te leren, omdat je bij diverse zaken betrokken wordt.

Lees meer

Half miljard WKR-budget onbenut!

Onlangs kwam een nieuwsbericht van onze branchevereniging IDEA onder onze aandacht. Wat blijkt? Door de WKR-regeling die sinds 2015 van kracht is, wordt ruim een half miljard van het budget in de vrije ruimte niet gebruikt. Zonde, als je het ons vraagt! Lees snel verder om te ontdekken wat de WKR-regeling voor mogelijkheden biedt én wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer

LED’S MEET @AGRO CARE!

Een fusie, brrrr… veel personeelsleden krijgen er de bibbers van, uit angst voor het onbekende. Dat een fusie ook leuk kan zijn, heeft Arling laten zien met LED’S MEET @AGRO CARE! Een personeelsfeest voor de drie fuserende bedrijven Agro Care, Kesgro en Kester-Steekelenburg. Met een ludiek en vooral interactief personeelsfeest is de toon gezet voor een succesvolle samenwerking. Alle personeelsleden hebben een flinke boost gekregen en kunnen er tegenaan met elkaar! Hoe? Nou, zo dus!

Lees meer

Een kijkje in de verpakkingskeuken van De Jong Verpakking

Dit oer-Hollandse bedrijf is groot geworden door groot te denken en gewoon te blijven! Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, is het credo. Behalve als het feest is natuurlijk, dan mag het dak eraf! Daarom hebben we de 20ste verjaardag van De Jong Verpakking uitgebreid gevierd met een heuse jubileumweek, oer-Hollands gezellig! Honderden zakenrelaties en personeel met familie en vrienden namen een kijkje in de verpakkingskeuken van het indrukwekkende bedrijf.

Lees meer

Pagina nummers