Ga direct naar de inhoud.

Het laatste nieuws van Arling

Even aan je voorstellen... Roebi Weterings

Arling zonder Roebi? Wij kunnen het ons al niet eens meer voorstellen… Nieuwsgierig naar haar ervaringen? Lees het snel in haar blog.

Voordat ik officieel in dienst trad bij Arling, werkte ik al een aantal jaren samen met het team. Nu, sinds december 2017, mag ik mij officieel een Arling-meid noemen… hoe leuk is dat?!
Omdat jij me waarschijnlijk nog niet kent, stel ik me bij deze graag aan je voor.

Lees meer

Opening gemeentehuis WEstland

De opening van het nieuwe gemeentehuis organiseren klinkt als een eenvoudig klusje: men neme een burgemeester, een lintje en een schaar… en klaar is Sjaak. Maar nee, zo gemakkelijk maakte Arling zich er niet vanaf. Met een doortastende campagne hebben we de officiële opening van de twee hypermoderne en duurzame gebouwen aan de Verdilaan en aan de Laan van de Glazenstad in Naaldwijk een gevoel van saamhorigheid meegegeven, waar iedere Westlander trots op kan zijn. De ‘WEstland’ letters, een kijkje achter de schermen met een real life soap en het afscheid van voormalig burgemeester Sjaak van der Tak speelden daarin een belangrijke rol.

Lees meer

Het persoonlijke afscheid van een powervrouw

"Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Lees meer

De ras-Rotterdamse lancering van Cool Port Packing Rotterdam

Welke gastheer vraag je als je een echt Rotterdams feestje wilt bouwen? Ras-Rotterdammert Fred van Leer natuurlijk! Hij was één van de vele oer-Rotterdamse aspecten van de opening van Cool Port Packing Rotterdam. Het openingsfeest was speciaal voor medewerkers en hun partners, die de stad op zaterdag 7 oktober op zijn grondvesten heeft laten schudden.

Lees meer

Jubileumweekend Adomex bomvol activiteiten

Adomex bestaat dit jaar veertig jaar. Dit vierden we met alle medewerkers en partners tijdens het toepasselijke 'Adomex-40-and-more-JubileumWeekend'. Een doorslaand succes! Niet zo gek ook, want het personeelsweekend zat werkelijk bommetje vol ingrediënten voor een TOP weekend. Brabantse gezelligheid in Breda, gezellige borrels, teamactiviteiten en een prachtige feestavond met geweldig entertainment op een adembenemende locatie!

Lees meer

Ludieke online campagne voor Van den Bos Flowerbulbs

De juiste boodschap overbrengen is een hele kunst. Gelukkig hebben we bij Arling de juiste professionals in huis, die dit talent bezitten en die niet schromen om alle registers open te trekken om ons doel te bereiken. Zo lieten wij onlangs onze opdrachtgever met zijn lakschoenen in de modder staan om een ludieke online campagne te verwezenlijken: een grappig filmpje waarmee we op originele wijze de samenwerking van Van den Bos Flowerbulbs met Foreman Capital wereldkundig maakten.

Lees meer

Heel Arling bakt

Tot op de bewuste dag dat Bakkerij Erwin Scholtes bij Arling aanklopte, werd de jaarlijkse flyer intern bij de bakkerij gemaakt. Na jaren van zelf knutselen was het tijd voor een professionaliteitsslag, zo vond de opdrachtgever. Wij waren de uitverkorenen voor deze dankbare klus… Jammie, dat zagen de snoepkonten van Arling wel zitten! De flyer kreeg een nieuwe look & feel, geheel in stijl van de ambachtelijke bakkerij in Honselersdijk, met een persoonlijke touch. Als kers op de taart bedachten we ook nog een ware experience: een kijkje achter de schermen, inclusief een proeverij, morgen, op 26 oktober! Een slimme (en vooral lekkere!) manier om de aandacht te trekken van de zakelijke markt; als trigger om de relatiegeschenken, sinterklaascadeautjes en geschenken voor kerst en oud & nieuw dit jaar bij Bakkerij Erwin Scholtes aan te schaffen.

Lees meer

De Winter Logistics op volle toeren

Met een volle tank en een laadruimte afgeladen met feestelijke attributen en lekkernijen toerde de speciale jubileumtrailer van De Winter Logistics – omgetoverd tot een heuse pop-up borreltruck – afgelopen maand door het land. En nee, dit keer niet om vlug te laden en lossen, maar om de tijd te nemen voor een gezellige borrel met zakenrelaties. Zo vierde het bedrijf zijn 25e verjaardag geheel in stijl, on the road. Deze originele, ludieke actie heeft grote indruk gemaakt op de klanten van De Winter Logistics. Honderden aangenaam verraste zakenrelaties bezochten de pop-up borreltruck op diverse plaatsen in Nederland. Onze jarige opdrachtgever straalt en draait op volle toeren!

Lees meer

Een volle batterij voor Ruitenburg

In een korte periode van 50 naar 200 medewerkers groeien door ambitie, autonome groei en samenwerkingen: dat gebeurde bij Ruitenburg adviseurs & accountants. Met de daarbij horende groeipijnen. Niet alleen technisch en pragmatisch, maar ook op menselijk vlak. Want wat vindt het personeel er eigenlijk van? Staan alle neuzen dezelfde kant op? En is de identiteit van de organisatie nog intact? Arling ontwikkelde een nieuwe website voor Ruitenburg, om samen trots op te zijn en saamhorigheid te creëren. Niet zomaar een website dus, want bij Arling doen wij nooit iets ‘zomaar’. We staken veel tijd, liefde en aandacht in het project en pompten het hernieuwde hart van de organisatie vol positieve energie.

Lees meer

Een power boost voor Linneweever

Thema’s, we zijn er dol op bij Arling! Om de pop-upstore van het Italiaanse merk Italia Independent bij de Wateringse opticien en audicien Linneweever onder de aandacht te brengen, hebben we niets gespaard om de consument in bella Italia te wanen. Verrukkelijke Italiaanse lekkernijen, barista’s en zelfs de Carabinieri kwam eraan te pas om de pop-upstore de juiste powerboost te geven. En dat is gelukt, met een creatieve offline en online campagne.

Lees meer

Pagina nummers