Ga direct naar de inhoud.

Seminars die boeien van begin tot eind

Bij de organisatie van een seminar komt veel kijken. Een pakkende uitnodiging, een boeiende spreker, een aantrekkelijk decor, de creatieve invulling van het event: stuk voor stuk redenen om een specialist met kennis in huis te halen. Seminars organiseren we regelmatig. En met succes. Of het nu een kleinschalig seminar 'in huis' is of een groots opgezette bijeenkomst op een locatie ‘buiten de deur’.
Wat maakt een seminar tot een goed seminar? Die vraag beantwoorden we graag en goed.

Met onze ervaring weten we wat bezoekers aanspreekt

Geen aspect verliezen we uit het oog: Welk thema kan uw doelgroep verleiden? Welke sprekers passen daarbij? Wat is de beste invulling voor entertainment en catering? Wij brengen alles voor u in kaart.

 

 

 


Wij zorgen voor de opvallende locatie waar u zelf niet aan denkt

Het draait niet alleen om de sprekers. De contacten onderhouden met locaties en leveranciers, offertes opvragen en de culinaire invulling voor u bepalen, ook dat zijn onderdelen van het organiseren van een seminar. 

Arling heeft ervoor gezorgd dat ons event tot in de puntjes was geregeld. Aan alles werd gedacht! Ook de ondersteuning tijdens het event was perfect. Arling heeft een fijn team om mee samen te werken en wij kijken met veel plezier terug op het event! Angela van Essen - Rabobank

Wij hebben met veel plezier seminars georganiseerd voor o.a.

Rabobank

Op maandag 7 december waren 500 leden van Rabobank Zuid-Holland Midden uitgenodigd voor de Ledenontmoetingsavond. Een bijeenkomst met het thema ‘De Kracht van Innovatie’ die Arling van A tot Z voor hen heeft georganiseerd. Voor de Rabobank Trend Fair en het Black & White personeelsfeest schakelde Rabobank Westland Arling in om de totale organisatie en conceptontwikkeling voor onze rekening te nemen.

Meer over dit project

Zentoo

Events hoeven niet grootschalig te zijn om een grote impact te hebben en een vertaling te zijn van de ambities en doelstellingen van een organisatie. Dat bewijs levert het event Zentoopia: een interactieve ontbijtsessie met toonaangevende beleidsbepalers uit de tuinbouwsector. Als de gevestigde orde niet meer bestaat en reputaties niet meer gelden, hoe wordt het speelveld dan verdeeld? Wat is een ieders rol? Hoe ziet het Utopia van de sierteeltsector er dan uit? Dapper, stoer en ambitieus van Zentoo om deze onderwerpen aan het licht te brengen. Daar houden we van bij Arling! Kleinschalig, maar met enorme diepgang en een overweldigend resultaat voor onze opdrachtgever Zentoo.

Meer over dit project

Eimskip

Eimskip heeft Arling ingeschakeld om het personeelsuitje en -feest tot in de puntjes te mogen verzorgen. Op zaterdag 21 mei jongstleden vond 'Een daggie in Rotterdam' plaats. Voor de van oorsprong IJslandse rederij Eimskip hebben wij in september 2014 een inspirerende tweedaagse brainstormsessie georganiseerd in De Librije in Zwolle, een op en top verzorgde culinaire beleving.

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Wonen Wateringen

Bij Wonen Wateringen is Arling sparringpartner in de marketing, communicatie en strategie. En tevens een creatieve partner in de uitwerking van communicatiezaken en events.

Meer over dit project

Floricultura

Na de uitreiking van de KSM Award in 2013 nodigde Floricultura haar klanten en relaties opnieuw uit voor een spraakmakend event. Deze keer een mini-seminar: ‘Een Wereld Te Winnen’.

Meer over dit project

Greenport Duurzaam

Arling ondersteunt Greenport Duurzaam in een breed pakket communicatiezaken, zoals persberichten, de website en uitnodigingen. Ook assisteren en ontzorgen we bij events.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES