Ga direct naar de inhoud.

Betrek uw relaties eens op een andere manier bij de zaak

Relatiemanagement is meer dan een flesje wijn aan het einde van het jaar. Juist door uw relaties op een impactvolle manier aan uw bedrijf te binden, vergroot u hun loyaliteit. En daarmee uw omzet.
Arling is creatief in het ontwikkelen van relatie-events.

Verras ook uw relaties eens

Gelegenheden genoeg om uw klanten en andere relaties op een verrassende manier bij uw bedrijf te betrekken. Bijvoorbeeld bij de introductie van nieuwe producten of diensten of de wens om uw relaties meer kennis van uw producten of dienstverlening te geven. Een verandering in de organisatorische of commerciële aanpak kan een reden zijn. Arling biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. 

 


Arling zorgt voor de verrassende en inspirerende invulling

Zo'n relatie-event vraagt een creatieve aanpak. Hoe gaat u de doelgroep overtuigen om erbij aanwezig te zijn? En hoe komt de boodschap over? Vragen die Arling graag voor u beantwoordt. Van de locatie tot en met het programma. Van sprekers tot en met communicatie eromheen. In goed overleg met u zoeken we naar de ideale opzet, zodat uw relaties aan het eind van het event zich nét even meer relatie voelen.

Voor ons 10 jarig jubileum heeft Arling onze persoonlijke wensen perfect vertaald in een creatief concept. Hierdoor is het écht ons eigen feestje geworden waar we nog lang van kunnen nagenieten!
Bedankt Arling girls. Sylvia Grootscholten - Uniglobe Westland Business Travel

Wij hebben met veel plezier relatie-events georganiseerd voor o.a.

Florensis

Wanneer een opdrachtgever ons vraagt om een onvergetelijk event te organiseren, hoeft die vraag geen tweede keer gesteld te worden. Een weekend lang werd er gelachen, gezongen en gedanst. Wat een feest! Lees snel meer!

Meer over dit project

Nature's Pride

“Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Meer over dit project

Gemeente Westland

De opening van het nieuwe gemeentehuis organiseren klinkt als een eenvoudig klusje: men neme een burgemeester, een lintje en een schaar… en klaar is Sjaak. Maar nee, zo gemakkelijk maakte Arling zich er niet vanaf. Met een doortastende campagne hebben we de officiële opening van de twee hypermoderne en duurzame gebouwen aan de Verdilaan en aan de Laan van de Glazenstad in Naaldwijk een gevoel van saamhorigheid meegegeven.

Meer over dit project

Rabobank

Op maandag 7 december waren 500 leden van Rabobank Zuid-Holland Midden uitgenodigd voor de Ledenontmoetingsavond. Een bijeenkomst met het thema ‘De Kracht van Innovatie’ die Arling van A tot Z voor hen heeft georganiseerd. Voor de Rabobank Trend Fair en het Black & White personeelsfeest schakelde Rabobank Westland Arling in om de totale organisatie en conceptontwikkeling voor onze rekening te nemen.

Meer over dit project

Zentoo

Events hoeven niet grootschalig te zijn om een grote impact te hebben en een vertaling te zijn van de ambities en doelstellingen van een organisatie. Dat bewijs levert het event Zentoopia: een interactieve ontbijtsessie met toonaangevende beleidsbepalers uit de tuinbouwsector. Als de gevestigde orde niet meer bestaat en reputaties niet meer gelden, hoe wordt het speelveld dan verdeeld? Wat is een ieders rol? Hoe ziet het Utopia van de sierteeltsector er dan uit? Dapper, stoer en ambitieus van Zentoo om deze onderwerpen aan het licht te brengen. Daar houden we van bij Arling! Kleinschalig, maar met enorme diepgang en een overweldigend resultaat voor onze opdrachtgever Zentoo.

Meer over dit project

BDO

Voor BDO Haaglanden organiseerde wij de sfeervolle opening in Rijswijk. De primeur van het nieuwe pand werd gecombineerd met de Beaujolais primeur, het was een feestelijke aangelegenheid met heerlijke culinaire gerechtjes.

Meer over dit project

Prominent

Telersvereniging Prominent bestaat in 2015 alweer twintig jaar. Reden voor een feestje uiteraard, maar Prominent wilde méér. Een blijvende herinnering, in de vorm van een dik, verrassend glossy magazine. Dat liet Arling zich geen twee keer zeggen. We hebben er meteen onze tanden in gezet.

Meer over dit project

Uniglobe Westland Business Travel

Voor het jubileum van Uniglobe bedacht Arling het concept 'Werelds!'. Van Save the Date tot menukaartjes op tafel tijdens het event, alles was in lijn met het concept. Zelfs de locatie van het event was werelds! Woensdag 1 juni 2016 vond het jubileumevent van Uniglobe Westland Business Travel plaats in Brasserie Waalhaven met een bijzonder uitzicht op het vertrekkend en landend vliegverkeer in Rotterdam. Een geslaagd event, waar met veel plezier op wordt teruggekeken!

Meer over dit project

Biersteker

Een volledig energieneutraal bedrijfspand bouwen. Dat is wel aan Giel Biersteker, van Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V. over te laten. Zo’n bijzonder pand verdiend ook een bijzondere communicatiecampagne die Arling voor Biersteker mocht bedenken. Lees je mee hoe wij de ‘Goede Morgen’ van Biersteker hebben uitgerold?

Meer over dit project

Nemag

90 jaar mag dan geen officieel kroonjaar zijn, maar voor Nemag was het wel reden om groots uit te pakken en Arling was de trotste organisator!

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Ludvig Svensson

Voor Ludvig Svensson organiseerde Arling voorafgaand aan de eerste dag van GreenTech 2014, in alle vroegte een overheerlijke en informatieve ontbijtsessie. Ook organiseerden wij de Installers Day voor Ludvig Svensson!

Meer over dit project

PB Techniek

Al een aantal jaren zijn we verantwoordelijk voor de beursstand tijdens de HortiFair/GreenTech, inclusief al de communicatie daaromheen. In 2013 ontwikkelde Arling de nieuwe website en brochures voor PB Techniek.

Meer over dit project

EBH Elshof Avocaten

EBH Elshof wilde met de partners een brainstormsessie organiseren. Onder het thema ‘Searching for the new lawyer’ is een tweedaags event georganiseerd in hartje Amsterdam. Van een acteerworkshop tot aan de overnachting heeft Arling de regie genomen.

Meer over dit project

BB de Woerd

Naast onze eigen inzet op bestuursniveau helpen we de bedrijvenvereniging met het organiseren van de burenborrels en alle communicatiezaken zoals de website, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen.

Meer over dit project

De Nieuwe Veenmolen

Deze stichting leeft van giften uit het bedrijfsleven. Het 65-jarig jubileum was reden om leden te bedanken met een heerlijk diner op een prachtige zomerse dag.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES