Ga direct naar de inhoud.

Personeelsuitjes om nooit te vergeten

Als beloning voor hun inzet in het afgelopen jaar. Als incentive vanwege het binnenhalen van een grote order. Of als strategische tool voor de broodnodige teambuilding op de zaak: het personeelsuitje. Arling maakt er net even méér van en neemt de gehele organisatie uit handen.
Verras uw medewerkers met een onvergetelijk personeelsuitje!

Erop uit met personeel heeft altijd een goede reden

De kracht van Arling? We gaan samen met u op zoek naar de relevantie van het personeelsuitje. Zodat het event meer is dan een optelsom van een tripje, entertainment en lekker eten en drinken. Natuurlijk zijn we heel creatief in de invulling en uitvoering van uw personeelsevent. Maar we gaan verder.  

 

 


Wij ontwikkelen een passend thema voor u

Eén dat in de communicatie rond uw event aanknopingspunten biedt om uw medewerkers te triggeren. Of om er tijdens het event op in te haken. Afhankelijk van uw wensen en onze ideeën komt er altijd een voorstel uit dat bij u past. Qua invulling, maar ook budget, want we zijn vooral een heel praktisch bureau. Ook als we met het personeel van de zaak op stap gaan.

De verwachtingen van ons personeelsevent naar Madrid waren erg hoog, maar die hebben de dames van Arling helemaal waargemaakt. Anton Klunder, directeur van Adomex

Een impressie

Wij hebben met veel plezier personeelsuitjes georganiseerd voor o.a.

Florensis

Wanneer een opdrachtgever ons vraagt om een onvergetelijk event te organiseren, hoeft die vraag geen tweede keer gesteld te worden. Een weekend lang werd er gelachen, gezongen en gedanst. Wat een feest! Lees snel meer!

Meer over dit project

Cool Port Packing

Welke gastheer vraag je als je een echt Rotterdams feestje wilt bouwen? Ras-Rotterdammert Fred van Leer natuurlijk! Hij was één van de vele oer-Rotterdamse aspecten van de opening van Cool Port Packing Rotterdam. Het openingsfeest was speciaal voor medewerkers en hun partners, die de stad op zaterdag 7 oktober op zijn grondvesten heeft laten schudden.

Meer over dit project

Nature's Pride

“Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Meer over dit project

De Jong Verpakking

Zaterdag 7 november 2015 ging het dak eraf in De Lier. En niet één keer. Nee, wel vijf keer! Tijdens de avond waanden de bezoekers zich keer op keer in een compleet andere wereld. Van De Deurzakkers tot een hippe brassband en van Poolse DJ’s tot een nineties party. We tellen af naar het begin in 1996, telt u mee?

Meer over dit project

DFDS Seaways

Samen bouwen aan een succesvollere organisatie, hoe doe je dat het best? Voor DFDS organiseerde Arling op maandag 2 en dinsdag 3 november een teambuildingsdag voor het managementteam. We verzorgden onder andere een heuse puzzeltocht in ouderwetse ‘eendjes’ en bezochten een onbewoond eiland.

Meer over dit project

Eimskip

Eimskip heeft Arling ingeschakeld om het personeelsuitje en -feest tot in de puntjes te mogen verzorgen. Op zaterdag 21 mei jongstleden vond 'Een daggie in Rotterdam' plaats. Voor de van oorsprong IJslandse rederij Eimskip hebben wij in september 2014 een inspirerende tweedaagse brainstormsessie georganiseerd in De Librije in Zwolle, een op en top verzorgde culinaire beleving.

Meer over dit project

Nemag

90 jaar mag dan geen officieel kroonjaar zijn, maar voor Nemag was het wel reden om groots uit te pakken en Arling was de trotste organisator!

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Best Fresh Group

Ter ere van het 85-jarig jubileum heeft Best Fresh Group het personeel met partner verrast met een gezellig weekend. Van uitnodiging tot en met entertainment lag de organisatie in handen van Arling.

Meer over dit project

Veneco

Venéco vierde in 2015 het 20-jarig jubileum en was toe aan een bijzonder bedrijfsuitje om de medewerkers eens goed te verrassen! En laten wij dáár nu net in gespecialiseerd zijn…

Meer over dit project

Wonen Wateringen

Bij Wonen Wateringen is Arling sparringpartner in de marketing, communicatie en strategie. En tevens een creatieve partner in de uitwerking van communicatiezaken en events.

Meer over dit project

Stolk Accountants & Adviseurs

Het accountantskantoor uit Naaldwijk nam Arling in de arm voor de organisatie van het personeelsevent en de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl. Die is in het kader van het 90-jarig jubileum groots geïntroduceerd.

Meer over dit project

Elektravon

Het 85-jubileum was aanleiding om Arling in te schakelen om een heel weekend in de Ardennen te organiseren voor personeel en partners, van activiteiten tot entertainment.

Meer over dit project

Koppert Machines

Een jubileum van 30 jaar was aanleiding voor Koppert Machines om het gehele personeelsbestand een dagje mee te nemen naar de sneeuw. Arling nam de gehele organisatie voor haar rekening.

Meer over dit project

Weverling Groenprojekten

Wanneer je driekwart eeuw bestaat is dat reden voor een feestje, Arling heeft voor Weverling Groenprojekten een personeelsuitje georganiseerd.

Meer over dit project

Agium Finance & Control

Arling heeft voor Agium als gastvrouw gefungeerd tijdens het Jaarcongres Controlling. Ook hebben we de gehele communicatie richting de relaties verzorgd.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES