Ga direct naar de inhoud.

Arling zorgt ervoor dat uw beursstand opvalt tussen de rest!

Is uw beursstand zichtbaar genoeg voor uw netwerk? Arling geeft u graag advies! Daarnaast nemen we graag de organisatie uit handen. Of dit nu gaat om standontwerp, standbouw, promotiedames of communicatie rondom de beurs. Wij ontzorgen u graag zodat u zich kunt richten op het netwerken.
Van stand-ontwerp tot aan promotiedames, van standbouw tot aan give-aways.

Kom in contact met uw doelgroep door de juiste beursstand

Het is bij uitstek een moment om uw doelgroep weer eens te spreken. Of om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Met een creatieve aanpak helpen we klanten om hun zichtbaarheid te vergroten op elke beurs, lokaal of internationaal. Deelnemen aan een beurs vergt veel organisatie en tijd. Schakel Arling in om de rust te vinden, wij helpen u graag! 

 


Een geslaagde beurs als finale

We zorgen voor een creatief concept dat uw stand eruit laat springen. We zorgen er ook voor dat het concept de basis is voor de communicatie rond uw deelname, zodat we potentiële bezoekers maximaal triggeren. Ook leggen we de contacten met standhouders en coördineren we alle activiteiten rond de beurs. Vergeet echter de operationele zaken niet: ook die nemen wij uit uw handen. Van boodschappen tot promotiedames. Dat scheelt uw eigen medewerkers tijd - en u per saldo geld. Met een geslaagde beurs als finale!

Het is een groot voordeel dat Arling een communicatie- én eventbureau is omdat hierdoor de communicatie rondom evenementen en de uitvoering daarvan naadloos op elkaar zijn afgestemd. Edward Verbakel - VB Group

Wij hebben met veel plezier een beursstand ontwikkeld voor o.a.

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Wonen Wateringen

Bij Wonen Wateringen is Arling sparringpartner in de marketing, communicatie en strategie. En tevens een creatieve partner in de uitwerking van communicatiezaken en events.

Meer over dit project

Combilo

Arling ontwikkelde een geheel nieuwe en verfrissende huisstijl, inclusief een strategische visie op het gebied van duurzaamheid. De nieuwe huisstijl is vervolgens in tal van communicatiemiddelen verder uitgewerkt.

Meer over dit project

PB Techniek

Al een aantal jaren zijn we verantwoordelijk voor de beursstand tijdens de HortiFair/GreenTech, inclusief al de communicatie daaromheen. In 2013 ontwikkelde Arling de nieuwe website en brochures voor PB Techniek.

Meer over dit project

Asthor

Internationaal werken we ook bij Arling en wel voor Asthor Agricóla S.A. Dit Spaanse bedrijf heeft Arling in de hand genomen voor alle organisatie rondom de participatie en standbouw van de HortiFair/GreenTech.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES