Ga direct naar de inhoud.

Hospitality zodat het uw gasten aan niets ontbreekt

Heeft u tijdens een evenement behoefte aan ervaring op het gebied van hospitality? Schakel dan Arling in. We zijn gewend om als verlengstuk van andere organisaties op te treden en de hospitality van A tot Z te verzorgen. Van ontvangst tot afscheid. Het ontzorgen staat bij ons op nummer 1.
Haal de toegevoegde waarde van Arling in huis.

Wij zorgen voor een perfecte ontvangst

Aan ervaring ontbreekt het niet bij Arling. Opgedaan bij grote en kleinere events, waarbij opdrachtgevers er alles aan gelegen is dat het gasten aan niets ontbreekt. De draaiboeken voor de speciale dag maken we in orde en met een glimlach worden de aanwezigen ontvangen en begeleid naar de juiste locatie. Er wordt door Arling gevraagd en ongevraagd meegedacht. 

 


Van een goed concept tot en met de registratie van uw gasten

Met eigen medewerkers of vaste partners vullen we het hospitality gedeelte van uw event compleet in. Wij regelen het van A tot Z, zodat alles op rolletjes verloopt. Hierbij zijn wij een helder aanspreekpunt voor uw medewerkers. Daardoor geeft u uw evenement meer toegevoegde waarde. De toegevoegde waarde van Arling.

Een impressie

Wij hebben met veel plezier de hospitality verzorgd voor o.a.

Florensis

Wanneer een opdrachtgever ons vraagt om een onvergetelijk event te organiseren, hoeft die vraag geen tweede keer gesteld te worden. Een weekend lang werd er gelachen, gezongen en gedanst. Wat een feest! Lees snel meer!

Meer over dit project

Nature's Pride

“Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Meer over dit project

Gemeente Westland

De opening van het nieuwe gemeentehuis organiseren klinkt als een eenvoudig klusje: men neme een burgemeester, een lintje en een schaar… en klaar is Sjaak. Maar nee, zo gemakkelijk maakte Arling zich er niet vanaf. Met een doortastende campagne hebben we de officiële opening van de twee hypermoderne en duurzame gebouwen aan de Verdilaan en aan de Laan van de Glazenstad in Naaldwijk een gevoel van saamhorigheid meegegeven.

Meer over dit project

De Jong Verpakking

Zaterdag 7 november 2015 ging het dak eraf in De Lier. En niet één keer. Nee, wel vijf keer! Tijdens de avond waanden de bezoekers zich keer op keer in een compleet andere wereld. Van De Deurzakkers tot een hippe brassband en van Poolse DJ’s tot een nineties party. We tellen af naar het begin in 1996, telt u mee?

Meer over dit project

DFDS Seaways

Samen bouwen aan een succesvollere organisatie, hoe doe je dat het best? Voor DFDS organiseerde Arling op maandag 2 en dinsdag 3 november een teambuildingsdag voor het managementteam. We verzorgden onder andere een heuse puzzeltocht in ouderwetse ‘eendjes’ en bezochten een onbewoond eiland.

Meer over dit project

Rabobank

Op maandag 7 december waren 500 leden van Rabobank Zuid-Holland Midden uitgenodigd voor de Ledenontmoetingsavond. Een bijeenkomst met het thema ‘De Kracht van Innovatie’ die Arling van A tot Z voor hen heeft georganiseerd. Voor de Rabobank Trend Fair en het Black & White personeelsfeest schakelde Rabobank Westland Arling in om de totale organisatie en conceptontwikkeling voor onze rekening te nemen.

Meer over dit project

Royal Brinkman

Op ons advies presenteert het bedrijf zich nu onder het internationaal beter aansprekende 'Royal Brinkman'. Arling begeleidde de gehele huisstijloperatie. Daarnaast organiseerden wij ook het 125-jarig event.

Meer over dit project

Zentoo

Events hoeven niet grootschalig te zijn om een grote impact te hebben en een vertaling te zijn van de ambities en doelstellingen van een organisatie. Dat bewijs levert het event Zentoopia: een interactieve ontbijtsessie met toonaangevende beleidsbepalers uit de tuinbouwsector. Als de gevestigde orde niet meer bestaat en reputaties niet meer gelden, hoe wordt het speelveld dan verdeeld? Wat is een ieders rol? Hoe ziet het Utopia van de sierteeltsector er dan uit? Dapper, stoer en ambitieus van Zentoo om deze onderwerpen aan het licht te brengen. Daar houden we van bij Arling! Kleinschalig, maar met enorme diepgang en een overweldigend resultaat voor onze opdrachtgever Zentoo.

Meer over dit project

Terra Natura International

Voor Terra Natura International hebben wij, na het winnen van een pitch, een spectaculair jubileumevent georganiseerd ter ere van het 10-jarig jubileum! Op zaterdag 16 mei ging het dak van de Oude Kerk in Naaldwijk eraf!

Meer over dit project

BDO

Voor BDO Haaglanden organiseerde wij de sfeervolle opening in Rijswijk. De primeur van het nieuwe pand werd gecombineerd met de Beaujolais primeur, het was een feestelijke aangelegenheid met heerlijke culinaire gerechtjes.

Meer over dit project

Prominent

Telersvereniging Prominent bestaat in 2015 alweer twintig jaar. Reden voor een feestje uiteraard, maar Prominent wilde méér. Een blijvende herinnering, in de vorm van een dik, verrassend glossy magazine. Dat liet Arling zich geen twee keer zeggen. We hebben er meteen onze tanden in gezet.

Meer over dit project

Wat Kiest Nederland?

Heel belangrijk is de ontvangst van gasten tijdens een tv-opname. Arling verzorgde voor het RTL4 programma 'Wat Kiest Nederland' een goede ontvangst, begeleiding en registratie van de gasten.

Meer over dit project

Tour du Jour

In 2012 was het RTL4 TV programma 'Tour du Jour' in Westland. Arling speelde hier drie weken lang de hoofdrol voor de hospitality; van het informeren van sponsors tot de ontvangst en begeleiding van 200 gasten tijdens de tv uitzending.

Meer over dit project

Bruiloft Piet & Agata

Heel cliché, maar ook 200% waar: de droombruiloft van Piet en Agata was een dag om nooit te vergeten. Bommetje vol romantische momenten, ontroerende verrassingen, grappen en grollen maar vooral vol met veel, héél veel liefde. Arling organiseerde deze gigantisch gave bruiloft met het blindelings vertrouwen van het bruidspaar. Van traditionele Poolse wodka tot een idyllisch sprookjeskasteel, het was er… en meer!

Meer over dit project

Uniglobe Westland Business Travel

Voor het jubileum van Uniglobe bedacht Arling het concept 'Werelds!'. Van Save the Date tot menukaartjes op tafel tijdens het event, alles was in lijn met het concept. Zelfs de locatie van het event was werelds! Woensdag 1 juni 2016 vond het jubileumevent van Uniglobe Westland Business Travel plaats in Brasserie Waalhaven met een bijzonder uitzicht op het vertrekkend en landend vliegverkeer in Rotterdam. Een geslaagd event, waar met veel plezier op wordt teruggekeken!

Meer over dit project

Eimskip

Eimskip heeft Arling ingeschakeld om het personeelsuitje en -feest tot in de puntjes te mogen verzorgen. Op zaterdag 21 mei jongstleden vond 'Een daggie in Rotterdam' plaats. Voor de van oorsprong IJslandse rederij Eimskip hebben wij in september 2014 een inspirerende tweedaagse brainstormsessie georganiseerd in De Librije in Zwolle, een op en top verzorgde culinaire beleving.

Meer over dit project

Biersteker

Een volledig energieneutraal bedrijfspand bouwen. Dat is wel aan Giel Biersteker, van Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V. over te laten. Zo’n bijzonder pand verdiend ook een bijzondere communicatiecampagne die Arling voor Biersteker mocht bedenken. Lees je mee hoe wij de ‘Goede Morgen’ van Biersteker hebben uitgerold?

Meer over dit project

De 75e verjaardag van Mr. Bond!

Je bent nooit te oud voor een themafeest. Dat bewees deze 75-jarige wel! Want welke man droomt er nou niet van om James Bond te mogen zijn? Onze jarige Mr. Bond zag het in ieder geval wel zitten! Geheel in 0075-stijl vierde hij samen met familie en vrienden twee dagen lang zijn 75e levensjaar. En daarbij was niets - maar dan echt ook echt helemaal niets! - te gek.

Meer over dit project

Nemag

90 jaar mag dan geen officieel kroonjaar zijn, maar voor Nemag was het wel reden om groots uit te pakken en Arling was de trotste organisator!

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

25-jarig huwelijk Solleveld

Je hebt een bijzondere gelegenheid te vieren. En je wilt dat op een bijzondere manier doen… Dan staat Arling voor u klaar! Voor Arend en Carola Solleveld mocht Arling een speciaal event organiseren ter ere van hun zilveren huwelijk, daarom ook het thema…

Meer over dit project

Veneco

Venéco vierde in 2015 het 20-jarig jubileum en was toe aan een bijzonder bedrijfsuitje om de medewerkers eens goed te verrassen! En laten wij dáár nu net in gespecialiseerd zijn…

Meer over dit project

PB Techniek

Al een aantal jaren zijn we verantwoordelijk voor de beursstand tijdens de HortiFair/GreenTech, inclusief al de communicatie daaromheen. In 2013 ontwikkelde Arling de nieuwe website en brochures voor PB Techniek.

Meer over dit project

Ride for the Roses

Samen met een team van vrijwilligers heeft Arling zorg gedragen voor een perfect verlopen editie van Ride for the Roses in Westland. Van stagemanager tot draaiboek, we zetten ons graag in voor goede doelen!

De Westlandse Ride

Als bestuurslid van de stichting hebben we in 2012 een grote rol gespeeld bij de Ride for the Roses in Westland. In 2014 zijn we sponsor van diverse communicatieuitingen, waaronder de website.

Meer over dit project

Agium Finance & Control

Arling heeft voor Agium als gastvrouw gefungeerd tijdens het Jaarcongres Controlling. Ook hebben we de gehele communicatie richting de relaties verzorgd.

Meer over dit project

BB de Woerd

Naast onze eigen inzet op bestuursniveau helpen we de bedrijvenvereniging met het organiseren van de burenborrels en alle communicatiezaken zoals de website, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES