Ga direct naar de inhoud.

Met Arling als ceremoniemeester wordt u ontzorgd en kunt u genieten

Voor uw bruiloft of een andere speciale gelegenheid wilt u niets aan het toeval overlaten. Een prachtige entourage, goede afspraken over het entertainment, heerlijke catering en een spectaculaire act of artiest. Evenals de allround organisatie en coördinatie op de dag zelf. Vanaf draaiboek tot bedankkaart, Arling regelt het zodat u kunt genieten.
U bent te gast op uw éigen bruiloft of event, maar staat toch in het middelpunt!

Een ceremoniemeester maakt een event

Arling is gewend om als ceremoniemeester op te treden. Een trouwdag, een 25-jarig huwelijk of een party in de privésfeer: het is zoveel geruststellender wanneer u de gehele coördinatie kunt uitbesteden aan een specialist die écht niets over het hoofd ziet. En zo hoeft u uw naasten niet met deze taak te belasten. 

 

 

 


Continu iemand in de buurt die alles regelt en in de gaten houdt

Want zo werken we bij Arling. In nauw overleg met u kiezen we voor een invulling waar u zich prettig bij voelt. We komen met adviezen over de aankleding. We strooien met tips voor het perfecte entertainment. We verliezen geen moment uit het oog dat uw gasten het naar hun zin moeten hebben. Op de dag zelf zijn we continu aanspreekbaar voor iedereen. Dat geeft u de gelegenheid om u te gast te voelen bij uw éigen event!

We hebben alleen maar hoeven genieten,
jullie hebben voor de rest gezorgd. John & Marijke

Een impressie

Wij zijn met veel plezier ceremoniemeester geweest voor o.a.

Wat Kiest Nederland?

Heel belangrijk is de ontvangst van gasten tijdens een tv-opname. Arling verzorgde voor het RTL4 programma 'Wat Kiest Nederland' een goede ontvangst, begeleiding en registratie van de gasten.

Meer over dit project

Tour du Jour

In 2012 was het RTL4 TV programma 'Tour du Jour' in Westland. Arling speelde hier drie weken lang de hoofdrol voor de hospitality; van het informeren van sponsors tot de ontvangst en begeleiding van 200 gasten tijdens de tv uitzending.

Meer over dit project

Bruiloft Piet & Agata

Heel cliché, maar ook 200% waar: de droombruiloft van Piet en Agata was een dag om nooit te vergeten. Bommetje vol romantische momenten, ontroerende verrassingen, grappen en grollen maar vooral vol met veel, héél veel liefde. Arling organiseerde deze gigantisch gave bruiloft met het blindelings vertrouwen van het bruidspaar. Van traditionele Poolse wodka tot een idyllisch sprookjeskasteel, het was er… en meer!

Meer over dit project

De 75e verjaardag van Mr. Bond!

Je bent nooit te oud voor een themafeest. Dat bewees deze 75-jarige wel! Want welke man droomt er nou niet van om James Bond te mogen zijn? Onze jarige Mr. Bond zag het in ieder geval wel zitten! Geheel in 0075-stijl vierde hij samen met familie en vrienden twee dagen lang zijn 75e levensjaar. En daarbij was niets - maar dan echt ook echt helemaal niets! - te gek.

Meer over dit project

25-jarig huwelijk Solleveld

Je hebt een bijzondere gelegenheid te vieren. En je wilt dat op een bijzondere manier doen… Dan staat Arling voor u klaar! Voor Arend en Carola Solleveld mocht Arling een speciaal event organiseren ter ere van hun zilveren huwelijk, daarom ook het thema…

Meer over dit project

Drievoudig jubileum

Een ondernemend echtpaar had meerdere aanleidingen voor een feest. Een 30-jarig huwelijk en beide 40 jaar 'bij de zaak'. De twee wilden dit op een bijzondere manier vieren. En bijzonder werd het.

Meer over dit project

Ride for the Roses

Samen met een team van vrijwilligers heeft Arling zorg gedragen voor een perfect verlopen editie van Ride for the Roses in Westland. Van stagemanager tot draaiboek, we zetten ons graag in voor goede doelen!

De Westlandse Ride

Als bestuurslid van de stichting hebben we in 2012 een grote rol gespeeld bij de Ride for the Roses in Westland. In 2014 zijn we sponsor van diverse communicatieuitingen, waaronder de website.

Meer over dit project

DON opleidingen

Nieuw pand, nieuwe directie, nieuwe naam. Drie redenen voor een prachtig event voor leveranciers en relaties en een open dag voor klanten en omwonenden. Met Arling verliep het twee dagen lang op rolletjes.

Meer over dit project

Boekestijn Tuinmachines

Via de nieuwe website van Boekestijn Tuinmachines die Arling ontwikkelde, inclusief restyling van het logo, kan iedereen nu online zijn tuinmachine bestellen!

Meer over dit project

Richard & Patricia

Aan bijzondere opdrachten geen gebrek bij Arling. Die voor vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2012 was echter wel heel apart: het huwelijk van onze 'eigen' Patricia Verbakel.

Meer over dit project

Adriëlle & Lex

Een zeer speciaal huwelijk voor een heel speciaal stel. Arling organiseerde het huwelijk van A tot Z en was zelfs ceremoniemeester tijdens deze onvergetelijke dag.

Meer over dit project

Edward en Vivienne

Op één van de mooiste witte dagen voor Kerst die Nederland had in 2009 trouwden Edward & Vivienne. Arling regisseerde de gehele dag, van de huwelijksceremonie in Op Hodenpijl tot een knalfeest met IOS als verrassingsoptreden.

Meer over dit project

Hans & Toos

Voor het 40-jarige huwelijksfeest wilden Hans en Toos een onvergetelijke dag waarbij iedereen kon genieten en het aan niets ontbrak. Daarvoor waren zij bij Arling aan het juiste adres, van uitnodiging tot ceremoniemeester.

Meer over dit project

Familie Boers

Met een chique lunch in Hofstede-Meerzigt en 'special guest' Trijntje Oosterhuis werd deze verjaardag een feestje voor alle gasten. Arling regelde het event van A tot Z.

Meer over dit project

John & Marijke

De organisatie van een prachtfeest voor John & Marijke. Het 12,5-jarig huwelijk werd zo een feest om nooit te vergeten. Tijdens de avond zelf was Arling de ceremoniemeester.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES