Ga direct naar de inhoud.

Bedrijfsopeningen van A tot Z geregeld

De (her)opening van een nieuw bedrijf: dit moet een moment worden om nooit te vergeten! U nodigt uw personeel, uw relaties of uw stakeholders uit om dit moment te delen. En wie zorgt voor de overall organisatie? Juist, dat doet Arling. Van het ontwikkelen van het concept tot aan uitvoering op de dag zelf. Er zal niets aan ontbreken.
Met Arling als organisator en coördinator heeft u geen omkijken meer naar de dag zelf. Die synergie zorgt voor meer effect.

Wie is uw doelgroep voor een goed event?

Met 20 jaar ervaring in bedrijfsopeningen weet Arling exact hoe u rendement kunt halen uit uw opening. Voor het ene bedrijf is dat middels een seminar en voor het andere bedrijf is dat met een open dag. Na het eerste gesprek komen we met een aantrekkelijk concept om uw doelgroep te verrassen en te binden. Om niets over het hoofd te zien, maken we een compleet draaiboek met de hele planning voor de dag.

 


Wij ontzorgen zodat u kunt genieten

Arling combineert communicatie en events onder één dak. Op deze manier kunnen wij u op beide vlakken ontzorgen. Het werk nemen we u uit handen zodat u zich kunt richten op belangrijkere zaken. U kunt rekenen op rust en vertrouwen want wij laten u en uw gasten stralen op uw dag! 

Waarom Arling? Omdat Arling veel ervaring heeft met het organiseren van feesten. Ze komen met de meest creatieve invullingen. Daarnaast letten ze op de details. Ze nemen ons veel werk uit handen, ze ontzorgen. Dat geeft vertrouwen en rust. Shawn Harris - Nature's Pride

Een impressie

Wij hebben met veel plezier bedrijfsopeningen georganiseerd voor o.a.

Cool Port Packing

Welke gastheer vraag je als je een echt Rotterdams feestje wilt bouwen? Ras-Rotterdammert Fred van Leer natuurlijk! Hij was één van de vele oer-Rotterdamse aspecten van de opening van Cool Port Packing Rotterdam. Het openingsfeest was speciaal voor medewerkers en hun partners, die de stad op zaterdag 7 oktober op zijn grondvesten heeft laten schudden.

Meer over dit project

Nature's Pride

“Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Meer over dit project

Gemeente Westland

De opening van het nieuwe gemeentehuis organiseren klinkt als een eenvoudig klusje: men neme een burgemeester, een lintje en een schaar… en klaar is Sjaak. Maar nee, zo gemakkelijk maakte Arling zich er niet vanaf. Met een doortastende campagne hebben we de officiële opening van de twee hypermoderne en duurzame gebouwen aan de Verdilaan en aan de Laan van de Glazenstad in Naaldwijk een gevoel van saamhorigheid meegegeven.

Meer over dit project

BDO

Voor BDO Haaglanden organiseerde wij de sfeervolle opening in Rijswijk. De primeur van het nieuwe pand werd gecombineerd met de Beaujolais primeur, het was een feestelijke aangelegenheid met heerlijke culinaire gerechtjes.

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Metz Woninginrichting

Voor deze 150-jarige design- en woonwinkel zorgde Arling voor een spraakmakend tweedaags event, middenin een drukke winkelstraat in hartje Rotterdam voor 3.000 genodigden.

Meer over dit project

Wonen Wateringen

Bij Wonen Wateringen is Arling sparringpartner in de marketing, communicatie en strategie. En tevens een creatieve partner in de uitwerking van communicatiezaken en events.

Meer over dit project

Stolk Accountants & Adviseurs

Het accountantskantoor uit Naaldwijk nam Arling in de arm voor de organisatie van het personeelsevent en de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl. Die is in het kader van het 90-jarig jubileum groots geïntroduceerd.

Meer over dit project

Koppert Machines

Een jubileum van 30 jaar was aanleiding voor Koppert Machines om het gehele personeelsbestand een dagje mee te nemen naar de sneeuw. Arling nam de gehele organisatie voor haar rekening.

Meer over dit project

KP Holland

KP Holland opende haar nieuwe locatie en bestond 60 jaar. Redenen voor een feestje: een Hollands feestje wel te verstaan. Met een open dag voor 1.500 personen, de officiële opening én personeelsfeest!

Meer over dit project

DON opleidingen

Nieuw pand, nieuwe directie, nieuwe naam. Drie redenen voor een prachtig event voor leveranciers en relaties en een open dag voor klanten en omwonenden. Met Arling verliep het twee dagen lang op rolletjes.

Meer over dit project

Van Nierop

Het 50-jarig bestaan en de verhuizing naar de nieuwbouw aan de Vlotlaan in Monster werden aangegrepen om groots uit te pakken. Arling organiseerde het van A tot Z.

Meer over dit project

KG Greenhouses

Niet alleen voor de nieuwe website, maar ook voor de opening van de nieuwbouw en het jubileum voor klanten, personeel en relaties werd Arling ingeschakeld voor de totale organisatie.

Meer over dit project

Gerbera United

Voor de opening van het bedrijf in Moerkapelle nam Gerbera United Arling in de arm voor drie events: een seminar, de open dag en een spectaculaire feestavond.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES