Ga direct naar de inhoud.

Bedrijfsfeest of jubileum tot in de puntjes verzorgd

Feest op de zaak. Maar is de organisatie ervan ook een feest voor u als verantwoordelijke? De organisatie van een bedrijfsfeest of een jubileum op de zaak vergt veel tijd. En u heeft al zoveel aan u hoofd. Wij kunnen u helpen zodat het ook voor ú een feestje wordt!
Wij begrijpen dat u waarde hecht aan een goede ‘return on investment’.

Met Arling als regisseur krijgt uw event pas echt uitstraling

Een bedrijfsfeest, een jubileum: het moet meer zijn dan alleen maar een leuke artiest en een goede culinaire invulling. Wij willen u en uw gasten laten stralen. Het werk nemen we u uit handen zodat u zich kunt richten op belangrijkere zaken. U kunt rekenen op een fantastisch en onvergetelijk feest. 


Wij laten u stralen op uw feest en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld

En de organisatie? Die nemen we geheel van u over. Catering, entertainment, parkeren, cadeaus, programma, draaiboek… overal denken we over mee. Op elke vraag is er een antwoord, waarvoor u aan één aanspreekpunt genoeg heeft. Zo wordt een bedrijfsfeest echt iets om naar uit te kijken. Ook voor u als opdrachtgever.

Events en communicatie gaan vaak ongemerkt en naadloos in elkaar over. Dit is het voordeel van Arling. Disciplines van beide facetten worden beheerst. André van den Berg - Wonen Wateringen

Een impressie

Wij hebben met veel plezier feesten en jubilea georganiseerd voor o.a.

Florensis

Wanneer een opdrachtgever ons vraagt om een onvergetelijk event te organiseren, hoeft die vraag geen tweede keer gesteld te worden. Een weekend lang werd er gelachen, gezongen en gedanst. Wat een feest! Lees snel meer!

Meer over dit project

Cool Port Packing

Welke gastheer vraag je als je een echt Rotterdams feestje wilt bouwen? Ras-Rotterdammert Fred van Leer natuurlijk! Hij was één van de vele oer-Rotterdamse aspecten van de opening van Cool Port Packing Rotterdam. Het openingsfeest was speciaal voor medewerkers en hun partners, die de stad op zaterdag 7 oktober op zijn grondvesten heeft laten schudden.

Meer over dit project

Nature's Pride

“Wat hebben wij toch een gave business”, is het gevoel dat overheerst als we met kippenvel terugdenken aan het afscheid van Shawn Harris bij Nature’s Pride. Een bijzonder en warm afscheid met alle medewerkers waarbij het succes vooral te wijten is aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgever. Want hoe meer wij krijgen, hoe meer we kunnen geven. ‘Shawn’s Memory Garden’ was een buitengewoon bijzonder event; een explosie aan emoties door de intieme anekdotes en persoonlijke verhalen, geïnspireerd op en door de buitengewoon inspirerende vrouw Shawn Harris.

Meer over dit project

Adomex

Adomex bestaat dit jaar veertig jaar. Dit vierden we met alle medewerkers en partners tijdens het toepasselijke 'Adomex-40-and-more-JubileumWeekend'. Een doorslaand succes! Niet zo gek ook, want het personeelsweekend zat werkelijk bommetje vol ingrediënten voor een TOP weekend. Brabantse gezelligheid in Breda, gezellige borrels, teamactiviteiten en een prachtige feestavond met geweldig entertainment op een adembenemende locatie!

Meer over dit project

Gemeente Westland

De opening van het nieuwe gemeentehuis organiseren klinkt als een eenvoudig klusje: men neme een burgemeester, een lintje en een schaar… en klaar is Sjaak. Maar nee, zo gemakkelijk maakte Arling zich er niet vanaf. Met een doortastende campagne hebben we de officiële opening van de twee hypermoderne en duurzame gebouwen aan de Verdilaan en aan de Laan van de Glazenstad in Naaldwijk een gevoel van saamhorigheid meegegeven.

Meer over dit project

Rabobank

Op maandag 7 december waren 500 leden van Rabobank Zuid-Holland Midden uitgenodigd voor de Ledenontmoetingsavond. Een bijeenkomst met het thema ‘De Kracht van Innovatie’ die Arling van A tot Z voor hen heeft georganiseerd. Voor de Rabobank Trend Fair en het Black & White personeelsfeest schakelde Rabobank Westland Arling in om de totale organisatie en conceptontwikkeling voor onze rekening te nemen.

Meer over dit project

Royal Brinkman

Op ons advies presenteert het bedrijf zich nu onder het internationaal beter aansprekende 'Royal Brinkman'. Arling begeleidde de gehele huisstijloperatie. Daarnaast organiseerden wij ook het 125-jarig event.

Meer over dit project

Zentoo

Events hoeven niet grootschalig te zijn om een grote impact te hebben en een vertaling te zijn van de ambities en doelstellingen van een organisatie. Dat bewijs levert het event Zentoopia: een interactieve ontbijtsessie met toonaangevende beleidsbepalers uit de tuinbouwsector. Als de gevestigde orde niet meer bestaat en reputaties niet meer gelden, hoe wordt het speelveld dan verdeeld? Wat is een ieders rol? Hoe ziet het Utopia van de sierteeltsector er dan uit? Dapper, stoer en ambitieus van Zentoo om deze onderwerpen aan het licht te brengen. Daar houden we van bij Arling! Kleinschalig, maar met enorme diepgang en een overweldigend resultaat voor onze opdrachtgever Zentoo.

Meer over dit project

Terra Natura International

Voor Terra Natura International hebben wij, na het winnen van een pitch, een spectaculair jubileumevent georganiseerd ter ere van het 10-jarig jubileum! Op zaterdag 16 mei ging het dak van de Oude Kerk in Naaldwijk eraf!

Meer over dit project

BDO

Voor BDO Haaglanden organiseerde wij de sfeervolle opening in Rijswijk. De primeur van het nieuwe pand werd gecombineerd met de Beaujolais primeur, het was een feestelijke aangelegenheid met heerlijke culinaire gerechtjes.

Meer over dit project

Uniglobe Westland Business Travel

Voor het jubileum van Uniglobe bedacht Arling het concept 'Werelds!'. Van Save the Date tot menukaartjes op tafel tijdens het event, alles was in lijn met het concept. Zelfs de locatie van het event was werelds! Woensdag 1 juni 2016 vond het jubileumevent van Uniglobe Westland Business Travel plaats in Brasserie Waalhaven met een bijzonder uitzicht op het vertrekkend en landend vliegverkeer in Rotterdam. Een geslaagd event, waar met veel plezier op wordt teruggekeken!

Meer over dit project

Eimskip

Eimskip heeft Arling ingeschakeld om het personeelsuitje en -feest tot in de puntjes te mogen verzorgen. Op zaterdag 21 mei jongstleden vond 'Een daggie in Rotterdam' plaats. Voor de van oorsprong IJslandse rederij Eimskip hebben wij in september 2014 een inspirerende tweedaagse brainstormsessie georganiseerd in De Librije in Zwolle, een op en top verzorgde culinaire beleving.

Meer over dit project

Nemag

90 jaar mag dan geen officieel kroonjaar zijn, maar voor Nemag was het wel reden om groots uit te pakken en Arling was de trotste organisator!

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Veneco

Venéco vierde in 2015 het 20-jarig jubileum en was toe aan een bijzonder bedrijfsuitje om de medewerkers eens goed te verrassen! En laten wij dáár nu net in gespecialiseerd zijn…

Meer over dit project

Receptie jubilaris

Een medewerker nam na veertig jaar afscheid van het bedrijf om met pensioen te gaan. Reden voor een mooie afscheidsreceptie in een prachtig, winters thema.

Meer over dit project

Metz Woninginrichting

Voor deze 150-jarige design- en woonwinkel zorgde Arling voor een spraakmakend tweedaags event, middenin een drukke winkelstraat in hartje Rotterdam voor 3.000 genodigden.

Meer over dit project

Stolk Accountants & Adviseurs

Het accountantskantoor uit Naaldwijk nam Arling in de arm voor de organisatie van het personeelsevent en de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl. Die is in het kader van het 90-jarig jubileum groots geïntroduceerd.

Meer over dit project

Floricultura

Na de uitreiking van de KSM Award in 2013 nodigde Floricultura haar klanten en relaties opnieuw uit voor een spraakmakend event. Deze keer een mini-seminar: ‘Een Wereld Te Winnen’.

Meer over dit project

PB Techniek

Al een aantal jaren zijn we verantwoordelijk voor de beursstand tijdens de HortiFair/GreenTech, inclusief al de communicatie daaromheen. In 2013 ontwikkelde Arling de nieuwe website en brochures voor PB Techniek.

Meer over dit project

Elektravon

Het 85-jubileum was aanleiding om Arling in te schakelen om een heel weekend in de Ardennen te organiseren voor personeel en partners, van activiteiten tot entertainment.

Meer over dit project

Koppert Machines

Een jubileum van 30 jaar was aanleiding voor Koppert Machines om het gehele personeelsbestand een dagje mee te nemen naar de sneeuw. Arling nam de gehele organisatie voor haar rekening.

Meer over dit project

Waalpartners

Arling ontwikkelde een geheel nieuwe en verfrissende huisstijl, waaronder ook de nieuwe bedrijfsnaam Waalpartners. De nieuwe huisstijl is vervolgens in tal van communicatiemiddelen verder uitgewerkt.

Meer over dit project

KP Holland

KP Holland opende haar nieuwe locatie en bestond 60 jaar. Redenen voor een feestje: een Hollands feestje wel te verstaan. Met een open dag voor 1.500 personen, de officiële opening én personeelsfeest!

Meer over dit project

DON opleidingen

Nieuw pand, nieuwe directie, nieuwe naam. Drie redenen voor een prachtig event voor leveranciers en relaties en een open dag voor klanten en omwonenden. Met Arling verliep het twee dagen lang op rolletjes.

Meer over dit project

Van Nierop

Het 50-jarig bestaan en de verhuizing naar de nieuwbouw aan de Vlotlaan in Monster werden aangegrepen om groots uit te pakken. Arling organiseerde het van A tot Z.

Meer over dit project

Weverling Groenprojekten

Wanneer je driekwart eeuw bestaat is dat reden voor een feestje, Arling heeft voor Weverling Groenprojekten een personeelsuitje georganiseerd.

Meer over dit project

KG Greenhouses

Niet alleen voor de nieuwe website, maar ook voor de opening van de nieuwbouw en het jubileum voor klanten, personeel en relaties werd Arling ingeschakeld voor de totale organisatie.

Meer over dit project

De Nieuwe Veenmolen

Deze stichting leeft van giften uit het bedrijfsleven. Het 65-jarig jubileum was reden om leden te bedanken met een heerlijk diner op een prachtige zomerse dag.

Meer over dit project

Gerbera United

Voor de opening van het bedrijf in Moerkapelle nam Gerbera United Arling in de arm voor drie events: een seminar, de open dag en een spectaculaire feestavond.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES