Ga direct naar de inhoud.

Kies voor Arling als u wilt opvallen met uw beursstand

Valt uw beursstand voldoende op? Leg die vraag een keer neer bij een specialist: Arling. We kunnen de totale organisatie, waaronder standontwerp en -bouw uit handen nemen of alleen bepaalde zaken, zoals promotiedames, communicatie rondom de beurs en beursboodschappen. Wij ontzorgen u graag!
Van stand-ontwerp tot aan promotiedames, van standbouw tot aan give-aways.

Kom in contact met uw doelgroep door de juiste beursstand

Het is bij uitstek een moment om uw doelgroep weer eens te spreken. Of om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Met een creatieve aanpak helpen we klanten om hun zichtbaarheid te vergroten op elke beurs, lokaal of internationaal. Deelnemen aan een beurs vergt veel organisatie en tijd. Schakel Arling in om de rust te vinden, wij helpen u graag!  


Een geslaagde beurs als finale

We zorgen voor een creatief concept dat uw stand eruit laat springen. En we zorgen er ook voor dat het concept de basis is voor de communicatie rond uw deelname, zodat we potentiële bezoekers maximaal triggeren. Ook leggen we de contacten met standhouders en coördineren we alle activiteiten rond de beurs. Vergeet echter de operationele zaken niet, ook dat nemen wij uit uw handen. Van boodschappen tot promotiedames. Dat scheelt uw eigen medewerkers tijd - en u per saldo geld. Met een geslaagde beurs als finale!

Het persoonlijk contact met Arling werkt prettig door de korte lijnen, waardoor snel reageren op communicatiekansen mogelijk wordt. Edward Verbakel - VB Group

Wij hebben met veel plezier een beursstand ontwikkeld voor o.a.

Wayland Developments

Op verzoek van Wayland Developments heeft Arling in zeer korte tijd een campagne ontwikkeld om telers attent te maken op de positieve kanten van het nieuwe glastuinbouwgebied Glasparel Zuidplaspolder. Lees verder om te zien hoe Arling Wayland Developments heeft geholpen om dit nieuwe glastuinbouwgebied flink onder de aandacht te brengen.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Wonen Wateringen

Bij Wonen Wateringen is Arling sparringpartner in de marketing, communicatie en strategie. En tevens een creatieve partner in de uitwerking van communicatiezaken en events.

Meer over dit project

Combilo

Arling ontwikkelde een geheel nieuwe en verfrissende huisstijl, inclusief een strategische visie op het gebied van duurzaamheid. De nieuwe huisstijl is vervolgens in tal van communicatiemiddelen verder uitgewerkt.

Meer over dit project

PB Techniek

Al een aantal jaren zijn we verantwoordelijk voor de beursstand tijdens de HortiFair/GreenTech, inclusief al de communicatie daaromheen. In 2013 ontwikkelde Arling de nieuwe website en brochures voor PB Techniek.

Meer over dit project

Asthor

Internationaal werken we ook bij Arling en wel voor Asthor Agricóla S.A. Dit Spaanse bedrijf heeft Arling in de hand genomen voor alle organisatie rondom de participatie en standbouw van de HortiFair/GreenTech.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES