Ga direct naar de inhoud.

Aandacht trekken met bewegend beeld

De aandacht trekken op een overvolle beurs, impact creëren aan het begin van een belangrijke bijeenkomst of kijkers in een feelgood-modus brengen. In de overload aan communicatie blijft beeld een sterk middel. Zeker bewegend beeld. Met een videoproductie of animatiefilm krijgt u een enorm bereik. Bij Arling ontwikkelen we het script, de callsheet en de montage en nemen we u tot en met het eindresultaat al het werk uit handen.
In de overload aan communicatie blijft beeld een sterk middel. Zeker bewegend beeld. Arling regelt het voor u.

Met beeld zegt u zoveel meer

Van het schrijven van een goed script tot en met de officiële lancering. Als communicatiebureau zorgen we ervoor dat die videoproductie geen stand-alone project wordt. Ook dat filmpje op de beurs of die bedrijfsvideo moet passen binnen de gehele communicatiemix van uw organisatie.

 


Slagvaardige uitvoering en betaalbare kosten

Met een breed netwerk binnen de audiovisuele sector zijn we in staat om de juiste partners aan uw productie te koppelen. Dat maakt de uitvoering slagvaardig. En de kosten betaalbaar. 


De door Arling gerealiseerde website en bedrijfsfilm bieden het fundament voor de communicatie van de komende jaren. Als toegevoegde waarde van Arling zien wij het ontzorgen. Het persoonlijke contact ervaren wij als prettig, er wordt snel gehandeld en afspraken worden nagekomen. Wijnand van der Schee - Bowling Westland

Wij hebben met veel plezier videoproducties ontwikkeld voor o.a.

Gemeente Westland

De opening van het nieuwe gemeentehuis organiseren klinkt als een eenvoudig klusje: men neme een burgemeester, een lintje en een schaar… en klaar is Sjaak. Maar nee, zo gemakkelijk maakte Arling zich er niet vanaf. Met een doortastende campagne hebben we de officiële opening van de twee hypermoderne en duurzame gebouwen aan de Verdilaan en aan de Laan van de Glazenstad in Naaldwijk een gevoel van saamhorigheid meegegeven.

Meer over dit project

Van den Bos Flowerbulbs

De juiste boodschap overbrengen is een hele kunst. Zo lieten wij onlangs onze opdrachtgever met zijn lakschoenen in de modder staan om een ludieke online campagne te verwezenlijken: een grappig filmpje waarmee we op originele wijze de samenwerking van Van den Bos Flowerbulbs met Foreman Capital wereldkundig maakten.

Meer over dit project

Nemag

90 jaar mag dan geen officieel kroonjaar zijn, maar voor Nemag was het wel reden om groots uit te pakken en Arling was de trotste organisator!

Meer over dit project

De Winter Logistics

Jaarrond communicatie- en eventpartner. We adviseren op het gebied van de communicatiestrategie en voeren ook de gehele strategie uit, inclusief het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

VB Group

Voor VB Group zijn we jaarrond communicatie- en eventpartner. We geven advies op het gebied van de communicatiestrategie en ondersteunen VB Group in communicatie en het organiseren van events voor klanten en personeel.

Meer over dit project

Hecmar

Een nieuw product onder de aandacht brengen? Hecmar kwam bij Arling met de wens om een video op te nemen om hun nieuwe terrassysteem te promoten.

Meer over dit project

Stichting Topsport Westland

Het gezegde ‘… dat is topsport’ is niet voor niets ontwikkeld. Veel topsporters moeten zich volledig focussen op hun sport en training en hebben zo geen tijd voor een baan. De stichting Topsport Westland zet zich in om topsporter te helpen aan financiën en middelen.

Meer over dit project

Van Mierlo

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling wilde een audiovisual dat hun klanten in korte tijd inzicht zou geven over de toegevoegde waarde van Van Mierlo.

Meer over dit project

Van der Hout

Kort en krachtig, niet meer dan 20 seconden om een bestaande PowerPoint presentatie om te zetten naar een kort filmpje zonder geluid.

Meer over dit project

Wonen Wateringen

Bij Wonen Wateringen is Arling sparringpartner in de marketing, communicatie en strategie. En tevens een creatieve partner in de uitwerking van communicatiezaken en events.

Meer over dit project

Combilo

Arling ontwikkelde een geheel nieuwe en verfrissende huisstijl, inclusief een strategische visie op het gebied van duurzaamheid. De nieuwe huisstijl is vervolgens in tal van communicatiemiddelen verder uitgewerkt.

Meer over dit project

Elektravon

Het 85-jubileum was aanleiding om Arling in te schakelen om een heel weekend in de Ardennen te organiseren voor personeel en partners, van activiteiten tot entertainment.

Meer over dit project

Bowling Westland

Bowling Westland saai? Bekijk de stoere bedrijfsfilm die gemaakt is door Arling, samen met de website en de huisstijl face-lift. Ook worden regelmatig guerrilla-acties ingezet die veel extra bekendheid opleveren.

Meer over dit project

BEKIJK ALLE REFERENTIES